Egyedülálló anyukák 2 vagy több gyerekkel hogy bírjátok?
Segítséggel (anyukáméval) is nehezen bírtam ezt az időszakot, nagyon fárasztó volt, a házasságom is ekkor romlott meg véglegesen és menthetetlenül.
Nem könnyű, az biztos. Az idő segít ezen csak, ahogy nőnek a gyerekek egyre könnyebb lesz.
3 gyerekkel albiban
a két nagyobb iskolás a kicsi 2.5 éves
de eddig jól megy :-)
kimondottan örülök h egyedül vagyok velük mert így több időm van velük foglalkozni és nem az ex hülyeségeivel kell foglalkoznom esténként
2: Nálam is ez volt, inkább felszabadultam... Nekem a volt férjem több problémát jelentett mint a két gyerek együtt.
Nálunk azóta van nyugi, hogy csak hármasban vagyunk. Persze sokkal könnyebb lenne valakivel, egy normális férfival együtt lenni, aki tényleg a társam és megosztjuk az örömöket és a feladatokat is, de még mindig jobb, mint azzal a túlkoros hisztissel, aki megrekedt egy kamaszfiú szintjén.
"túlkoros hisztissel, aki megrekedt egy kamaszfiú szintjén." Hát ez az én exemre is ráillik! :D :D :D
Nekem se az exem hiányzik, sőt!!! Nekem se segített szinte semmit, de azért volt néha 10 percem, hogy egyedül legyek és lezuhanyozzak, hogy néha beszéljek mással is a gyerekeken kívül... Nagyon monoton így nekem.. Bár lehet, hogy javulni fog, ha összel elkezdjük az ovit, aztán még 1 év és a kicsi megy bölcsibe, aztán én meg megyek vissza dolgozni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!