Az egyedülálló anyának mi a legnehezebb? Az hogy egyedül van a gyerekkel/gyerekekkel vagy a pénz része a rosszabb?
Az állandó pénz- és időhiány.
Egy egyedülálló anyuka
Nekem jelenleg a segitseg hianya.
Igy, hogy mindenert en vagyok egyedul a felelos, igy, hogy soha, soha egy nyugodt oram nincs, igy, hogy minden aldott nap minden egyessel gyerekekkel kapcsolatos tevekenyseg az en dolgom, ez igy olyan, mint egy mokuskerek es sokkal nagyobb a felelosseg is most rajtam.
Hozzateszem, hogy mi nem szetmentunk a ferjemmel, csak kulfoldon dolgozik mar lassan egy eve, az anyagi kaki igy is megvan, az o keresete a torlesztesekre megy, en tartom fenn egyedul magamat es a gyerekeket. Ez is nehez.
De a mokuskerek nehezebb.
Annyira szivesen bedobnam ennyi ido utan a torolkozot es mondtam hgoy most furdessen mas, vacsoraztasson mas, altasson mas, en pedig leulok egy bambival es nezek ki a fejembol. De nem lehet ilyet csinalni, mert nincs mas, aki megtegye, csak en.
Kérdezhetek valamit azoktól akik úgy vállalták a gyereket, hogy nem volt pénz?
Miért döntöttek így?
Én még mindig azon az állásponton vagyok, hogy pénz nélkül soha. Most még nekem nehéz, de mi lesz ha 10-12 éves lesz? Kirándulások? Külföld? Színház, múzeum? Miből lesz rá keret?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!