Melyiknek a helyében lennél szívesebben? Egy 25 éves lány, férjezett,2 éve nem sikerül a baba. Vagy 28 éves lány, egyedülálló. Sokkal rosszabb az egyik a másiknál?
Akkor lennék a 28 éves egyedülálló, ha neki biztos lehet gyereke.
Ám ha azt kérdezted volna, hogy 25 éves és nem biztos, hogy lehet gyereke, vagy pedig 35 éves egyedülálló, már nehezebb lenne a választás.
Jó, bocsi, nem gondoltam, h van, akinek a férjezettség hátrány, de van ilyen is :)
Azt kell tudni, h az egyedülálló lány szeretne férjezett lenni, nagyon is. Meg a másik, h az egyedülállónak is lehet babája, ha talál pasit, miért ne lehetne?
Az egyik vagyok én, a másik egy barátnőm, aki baromi irigy rám, pedig semmi oka nincs rá szerintem. Emiatt megromlott a barátságunk is sajnos :(
14:26: nagyon igazad van, de mindketten rosszul viseljük :(
Háát.. 100%-ra soha nem lehet az ilyesmit mondani. Persze elég szar lenne, ha mondjuk 30 évesen férjhez megy, és akkor derül ki, h gond van a teherbeeséssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!