Egyedülálló vagyok 2 gyerekkel, kicsi bölcsis 1 éve, nagyobbik ovis+nappali tagozatos egyetemi hallgató. Szüleimnél élünk. Azt mondták a bölcsiben, hogy mivel nem dolgozom, csak egyetemi hallgató vagyok, a kicsi nem járhat bölcsődébe. Megtehetik ezt?
Sajnos igen.
Előnyben részesülnek azok akiknek a munkahelyük miatt vissza kell menniük dolgozni.
Onnan tudom, hogy anyósom egy bölcsödének a vezetője volt, tavaly ment nyugdíjba.
Járni járhat a nappalisoknál, nekem ezt az infót adták tavaly. Én a suli miatt akartam a nagyot beadni.(bp)
Elutasítottak, túljelentkezés miatt, és várható volt, hogy egy dolgozni vágyót előtérbe helyeznek, ezért sem fellebbeztem, pedig a bölcsi vezetője javasolta, hogy ha akarom, próbáljam meg...
/de ha egy éve van helye, akkor elvileg nem maradhat most már végig a kicsi??? nekem fura, hogy egy év után kidobják.../
ez butaság, ne hidd el!
az én fiamat éppen azért vették fel, mert nappali tagozatos hallgató vagyok. kellett vinnem iskolalátogatási igazolást és kész, a következő héten már mehetett is!
(tegyük hozzá, én egyéni tanrenddel járok, tehát heti 2x kell bemennem, 8-tól 4-ig van órám. a többi napon anyu boltjában dolgozom, mert élnem is kell valamiből... szintén egyedülálló.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!