Sorstársak, ti hogy bírjátok a várakozást?
Én a helyedben elmennék hormonvizsgálatra és mérnék hőt, meg csinálnék ovutesztet is.
Ezzel a 3 dologgal azért lehet tudni, ha valami baj van. Iletve azt is ha nincs.
Szia!Teljesen átérzem amiket írtál.Mi is azóta várjuk és egy éve kb nekem is volt egy spontán vetélésem.Most fogok orvoshoz menni.Nagyon nehéz, az elején az is zavart ha láttam egy terhes nőt ez hála teljesen elmúlt.Legalábbis azt hittem, mert tegnap bevittük az ismerősömet szülni és a váróba ültünk az elején megsem hatott, aztán ahogy jöttek sorba a szülő nők hirtelen kikellet menjek, mert rámjött a sírógörcs...
De utána ugyan úgy visszatudtam menni.
Én is sokat teszteltem de már a sok negatív teszt látványából is elegem van!Arra jutottam, hogy majd az orvos segít.Már nem is ovutesztezek.Persze a remény így is bennem van, hogy majd most...Az is zavar még, hogy senkivel nem tudom megbeszèlni, mert csak azt hajtogatják, ne görcsölj rá, mert azért nem sikerül.Én próbàlok nem rágörcsölni, de aki benne van szerintem tudja, hogy ez azért nem olyan egyszerű!Mielöbbi babásodást kívánok nektek!
Nehezen, nagyon nehezen.
Lassan tiszta depressziós leszek :(
Kedves utolsó!
Nem szabad!Hidd el sikerűlninfog, csak a kis csöpség egy kicsit várat...
Mióta próbálkoztok?
Sziasztok! #2-es vagyok.
Tegnap ismételten megjött...
Beszélgettem a párommal és már őt is megviseli ez a dolog...
Nem tudom mit tudnék neki mondani, hogy legalább őt megnyugtassam.
Nektek, hogy viseli párotok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!