Ki nem várja augusztus 26 -ra? Ki mennyi ideje próbálkozik a babával sikertelenül?
Figyelt kérdés
2013. aug. 20. 11:24
1/78 anonim válasza:
Én tegnapra nem vártam, ma teszteltem egy gyönyörű pozitívat :-) Ez volt a második próbálkozós hónapunk.
2/78 A kérdező kommentje:
De jó neked :) Gratulálok én lassan egy éve nem tesztelgetek nekünk 2 éve nem jön össze pedig minden vizsgálat azt mutatja semmi bajunk.Most voltunk oda nyaralni 5 napot remélem sikerült de nem merem elbízni magam egyáltalán ennyi sikertelen együttlét után.
2013. aug. 20. 11:39
3/78 anonim válasza:
Én 26-én fogok először tesztelni, az lesz az aktus utáni 10. nap. Mi 4 éve várjuk ez az első clostilbegytes hónapom és lett egy szép petém igy nagyon bizakodóak vagyunk. én PCOS vagyok emiatt vannak peteérés problémáim. a akkor mgé negatív lenne nem fogok kétségbeesni mivelt udom hogy csak akár kimutathatja már a 10-es erösségű teszt van itthon 12 db tezstem igy simán lödözhetem őket.
4/78 anonim válasza:
Mi fél éve próbálkozunk sikertelenül.
Rendesen már rettegek a tesztektől, főleg a negatívtól.
Én 27-ére nem várom, várhatjuk együtt is.
Bizom benne hogy sikerülni fog nekünk, bár az a baj,nagyon sokat csalódtunk eddig.
5/78 anonim válasza:
Első vagyok, mindkettőtöknek szívből kívánom, hogy sikerüljön a baba!!!!
6/78 anonim válasza:
Kedves 2. válaszoló? Nincs korán az együttlét utáni 10. napon tesztelni? Én csak kérdezek, mert Engem is érdekelne ez a téma.
7/78 anonim válasza:
Nagyon szépen köszönöm. Neked pedig Boldog Babavárást kívánok! :)
8/78 A kérdező kommentje:
A b eágyazódás min 10-12 .ik nap
2013. aug. 20. 11:53
9/78 anonim válasza:
a 10-es tesztekre azt mondják akár már kimutathatja , de mint irtam ha negatív attól még nem biztos hogy nincs is senki lehet még csak korai volt. Én utálom a bizonytalanságot és inkább szeretem tudni hogy mi van. De van rá esély hogy halvány csik már lesz. Sokaknak van mensi elött pár nappal már halvány csik.
10/78 A kérdező kommentje:
Én már nem is tesztelnék csak akkor ha kimaradna a menzeszem elején én is sokat elhasználtam de csak pénz kidobás.
2013. aug. 20. 11:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!