Ki nem várja augusztus 26 -ra? Ki mennyi ideje próbálkozik a babával sikertelenül?
Figyelt kérdés
2013. aug. 20. 11:24
41/78 anonim válasza:
Sziasztok, én új vagyok itt:) legalábbis még nem válaszoltam soha sehova, de úgy érzem ez az én kérdésem is :)
1 hónapja nem szedek gyógyszert, 26-ra nem várom :) a héten rengeteget járok wc-re,csütörtök óta fájdogál a hasam,más fájdalom mint amik eddig voltak, de ezt be tudhatom annak is h eddig gyógyszert szedtem és nem nagyon emlékszem, hogy régen milyen volt természetesen a fájdalom :)kicsit izgulok de nem szeretném magam nagyon beleélni, nem tudom hogy fogok reagálni hétfőn ha megjön azért, ha nem akkor azért :)
42/78 anonim válasza:
Leghamarabb hétfőre "nem várom", de ma reggel tutira vettem, hogy délelőtt meg fog jönni. Mindig van előtte pár napig ez a "mindjárt megjön" érzés meg mellduzzanat és a mellbimbóim is nagyon szoktak fájni. Most egyik sincs, de reggel kicsit fel voltam puffadva és úgy "mocorgott" a hasam, ez olyankor van, mikor már elindult a dolog, de látható jele nincs, csak 1-2 órán belül. Ez 8-kor volt,azóta semmi. Tesztelni szerintem csak jövő vasárnap fogok, mert van mikor 35 napra jön meg, most meg a 28-nál tartok.
43/78 anonim válasza:
Én 22-ére vártam,de még nem jött meg,nagyon bizakodok,de tesztet még nem merek csinálni,mert az elmúlt hónapokban volt,hogy késett 7-9 napot is és akkor is csak negatívat mutatott és nem sokra rá meg is jött. Nagy bennem a remény.Hátha most sikerült.Egyébként nekünk ez a 7.hónap próbálkozásunk. Szurkolok,hogy nektek hamarabb sikerüljön.
44/78 anonim válasza:
Ki hogy van, újabb tünetek? Nekem a ma reggeli nagyon erős mindjárt megjön érzés óta szinte mintha minden eddigi jelet elvágtak volna.. nem tudom, hogy ez most jó jel vagy nem, de mindenesetre nem túl bíztató..
46/78 anonim válasza:
Bocsi elírtam, a lényeg h a 44-es a 41-esé :D
47/78 anonim válasza:
nekem egyre erösebb mindjárt megjön görcsök vannak, reggel semmi de maint megeröltetem magam (festés volt nálunk és ma van a takaritás utána) rögötn elkezd fájdogálni. a mellem már picit feszesebb de még nem fáj. Az az érdekes hogy mostanában egyáltalán nem szokott mensi elött fájni a hasam, jópár hónapja nem. persze néha eszembe jut hogy remélem nem ciszta miatt fájdogál ennyire de bizok benne hogy nem. Tegnap délután aludtam egyet pedig nem szoktam soha max egy évben 1-2szer. Ma is tudnék de muszáj tenni venni. nem tudom ez is jel-e, remélem nem csak bemagyarázom magamnak..... Igaz nyomott idő van és nem is aludtam jól éjjel, szóval lehetek attól is fáradt. (3-as voltam)
48/78 anonim válasza:
A mellérzékenység még mindig tart, egy hete már. 5 nap van nemvártig.
49/78 dyna88 válasza:
37es vagyok. Ma elmentem a dokihoz, mert korainak tartottam azt, hogy már mostelkezdjek odalent sötétedni. Elmondtam mindent a dokinek, milyen jeleket érzek, megvizsgált, de nem tapintott ki terhességet és a lenti "lilaságot" és krémes folyást hüvelygyulladásnak vette és írt fel gyógyszert. Viszont mensi még sehol. Pedig azt mondta a régi eü. tanárom hogy tabletta utáni első hónapban még pontosan kellene megjönnie és majd csak a második hónaptól borul a rendszer. Én még reménykedem,és a gyógyszert se kezdem el...Hátha...
50/78 anonim válasza:
Most mértem a hömet mert betegnek érzem magam 37,4 na nem hioszem hogy terhességtől ennyi lenne igy este ennyi, de már hányingerem is van picit vagyis ugy émelygek, és a hasam is szinte egyfolytában fájdogál már, remélem nem cisztám van és amiatt van ez az egész.... (3-as vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!