Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mióta próbálkozik a babával...

Ki mióta próbálkozik a babával? Hogy bírjátok?

Figyelt kérdés
Mi már 10 hónapja. Kivizsgálások már voltak, mivel tudtuk, hogy a páromnál van gond. Herevisszér, de érdekes a spermaképe nem lett olyan rossz. A mennyiség ok, a fertilitás csöppet alacsony. De azt mondták, hogy ettől lehetne már. Nálam eddig minden eredmény jó lett. Tudom, hogy vannak, akik évek óta várnak a babára, de sokan vagyunk, akik közelítünk az 1 évhez és ez sem könnyű, mivel folyton arra gondolok, hogy mi van ha nekünk is éveket kell rá várni, vagy a legrosszabb. Másik percben meg bizakodok, hogy hátha egyre közelebb vagyunk hozzá. Ki hogy éli ezt meg? Másnak, akinek sikerült, mikor jött össze és mit csinált másképp?

2013. aug. 22. 18:00
1 2 3 4 5
 41/41 A kérdező kommentje:

Abban a hónapban összejött a baba, már lassan 6 éves nagylány. :)

Utána szerettünk volna kistesót. Első hónapban összejött, de sajnos nem maradt velünk.

Következő próbálkozás a 2. hónapban sikerült és már lassan ő is 3 éves. :)

Szóval fel a fejjel! Sikerülni fog előbb-utóbb!

Abban a hónapban amikor sikerült méhpempőt ettem reggelente. Én hiszek benne. Azóta is többeknek segített. Illetve a férjemnek addigra telt le a műtét után az a kritikus idő, amire azt mondta az orvos, hogy regenerálódik.

2020. ápr. 15. 07:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!