Mi már 10 hónapja. Kivizsgálások már voltak, mivel tudtuk, hogy a páromnál van gond. Herevisszér, de érdekes a spermaképe nem lett olyan rossz. A mennyiség ok, a fertilitás csöppet alacsony. De azt mondták, hogy ettől lehetne már. Nálam eddig minden eredmény jó lett. Tudom, hogy vannak, akik évek óta várnak a babára, de sokan vagyunk, akik közelítünk az 1 évhez és ez sem könnyű, mivel folyton arra gondolok, hogy mi van ha nekünk is éveket kell rá várni, vagy a legrosszabb. Másik percben meg bizakodok, hogy hátha egyre közelebb vagyunk hozzá. Ki hogy éli ezt meg? Másnak, akinek sikerült, mikor jött össze és mit csinált másképp?
Mi 3 évet vártunk. Átjárhatósági, hormonkezelések, rengeteg UH, két sikertelen lombik! És a végén spontán lettem kismama pedig orvosilag csak 5% esélyt kaptunk! Igaz mi ittuk a Szabó Gyuribácsi féle babaváró teát is.
Iszonyat nagy meglepetés volt mikor pozitív lett a teszt! Pedig csak hülyeségböl csináltuk. Nem sokszor tesztelem a 3 év alatt! Már 17 hónapos tündéri kisfunk van!
Most meg a tesó nem akar jönni. De nem görcsölünk már mert legaláb egy trónörökös már van.
Sok sikert nektek! és sírjatok nyugodtan, az felszabadít! Én is minden mensikor bőgtem!
Mielőbbi babázást mindenkinek!
2013. aug. 26. 21:26
32/41 anonim válasza:
November óta próbálkozunk. Azóta minden menstruációt egy nagy csalódásnak élek meg. Egyszer sem volt egy halvány tesztem sem. De mi szerencsések vagyunk, mert már van egy kislányunk. Ő első hónapban összejött, tesó várat magára.
2013. aug. 26. 22:15
33/41 anonim válasza:
Utolsó válaszoló. Szerintem örülj neki, hogy nem volt halvány teszted. Tudom, hogy hogyan értetted, de inkább sok negatív, mint pozitív utáni csalódás.... az sokkal rosszabb!
2013. aug. 26. 22:24
34/41 anonim válasza:
Sziasztok Csajok! Mi van veletek? Valakinél már megtörtént a "csoda"? Nálunk még mindig semmi, november óta.
2013. okt. 16. 16:23
35/41 anonim válasza:
Sziasztok,
visszakerestem a válaszom, és pont aznap tudtam meg, hogy sikerült, amikor beírtam, hogy mióta próbálkozunk. Vagyis 9 hónap után sikerült.
Ma vagyok 11+5 hetes, ma voltunk a "nagy" ultrahangon, a jelek szerint minden rendben, mocorog, kalimpál, nyújtózkodik. Eddig egyetlen vizsgálatot sem bírtam ki sírás nélkül.
Mindenkinek a legjobbakat kívánom, szorítok nektek, csajok!
2013. okt. 16. 16:35
36/41 A kérdező kommentje:
Gratulálok! Boldog Babavárást! :)
Nálunk még mindig semmi. A napokban nem kellene megjönni-e, de már görcsölök. :(
2013. okt. 16. 17:41
37/41 anonim válasza:
Gratulálok.Én ebben a hónapban bizakodom.Mert elég sok furcsa dolgot észleltem magamon,még a férjem is észrevette a változásokat.
2013. okt. 16. 17:58
38/41 anonim válasza:
Sziasztok. 1 es vagyok. Én teszteltem egy halvány + at nem rég...voltam orvosnál, nem látott semmit, csak meg vastagodott nyálkahártyát....de tegnap reggel sajnos megjött...pedi 29.én mehettem volna controllra, hátha addigra látott volna valamit...de így már nem fog semmit....ott tartok, hogy megőrültem....idén a 2. baba volt, ami elment nagyon korán....:(
2013. okt. 17. 10:52
39/41 anonim válasza:
28/38-as válaszoló vagyok. Időközben kiderült hogy csak a lombik jöhet szóba nálunk (túl vagyunk az inszemen is természetesen).
Elég jól viselem. Most is azt gondolom, az eleje nehezebb volt.
Hozzáteszem, utoljára ma sírtam el magam a kocsiban... :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!