Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mióta próbálkozik a babával...

Ki mióta próbálkozik a babával? Hogy bírjátok?

Figyelt kérdés
Mi már 10 hónapja. Kivizsgálások már voltak, mivel tudtuk, hogy a páromnál van gond. Herevisszér, de érdekes a spermaképe nem lett olyan rossz. A mennyiség ok, a fertilitás csöppet alacsony. De azt mondták, hogy ettől lehetne már. Nálam eddig minden eredmény jó lett. Tudom, hogy vannak, akik évek óta várnak a babára, de sokan vagyunk, akik közelítünk az 1 évhez és ez sem könnyű, mivel folyton arra gondolok, hogy mi van ha nekünk is éveket kell rá várni, vagy a legrosszabb. Másik percben meg bizakodok, hogy hátha egyre közelebb vagyunk hozzá. Ki hogy éli ezt meg? Másnak, akinek sikerült, mikor jött össze és mit csinált másképp?

2013. aug. 22. 18:00
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
9. hónapja. abszolút selejtnek érzem magamat.
2013. aug. 23. 09:07
 22/41 anonim ***** válasza:
Tudjátok sokszor én is selejtnek érzem magam és nem érzem igazán nőnek ez miatt magamat. Minden hónapban reménykedem és megint újra és újra megjön. Vigyázok magamra figyelek mennyit iszom eszem és mégsem. Mérem a hőmet iszom a teát tornázok igaz utóbbi kettőt a két hétben kezdtem. Azt hiszem én feladom ha decemberig nem sikerül mert teljesen e körül forog az életem és magamat már nem is nézem. Biztosan ez sem jó és lehet ez a baj. Kicsit meg kell nyugodnunk ha nehéz akkor is. Tudom nektek is nehéz de remélem mindenkinek sikerül és drukkolok nektek.
2013. aug. 23. 11:15
 23/41 A kérdező kommentje:

Ez a selejt dolog már nekem is megfordult az agyamban. Egy nő legfőbb "feladata" az életben a gyermekvállalás, nevelés, a család egyben tartása. És én pont ennek nem tudok megfelelni.És mindig ott motoszkál bennem, hogy mi van, ha nekem nem lesz. Ettől teljesen paffon vagyok. Mert ki tudja? Akinek már van 1-2 és nem jön a 2. vagy 3., az is nehéz, de legalább már tudja, hogy neki lehet és már ott van a babája. De én lehet nem is vagyok rá alkalmas. Néha teljesen kiborít ez az egész.

Most kezdtük a 10 próbálkozós hónapot és nem tudom, hogy mit csináljak másképp vagy jobban mint eddig. Én már próbáltam a teákat, a tornát, a vitaminokat, a 2 naponta együtt lenni, naponta, ritkábban(5 napos katonákkal, mert azt mondták az a legjobb), nem számolgatni, csak akkor együtt lenni, amikor érezzük, hogy jól esni. MINDENT kipróbáltam! Gyertyáztam, kispárnáztam és semmi nem használ. Már tényleg így visszagondolva, ha szárított kutyaszart kellett volna rágcsálnom, lehet azt is megteszem és nem sikerül. És akkor más kiírja, hogy nem érti hogy miért kell hőmérőzni, meg LH tesztet használni, csak szeressük egymást szenvedélyesen. Hát ez az amikor valaki nem éli át ezt a hónapról-hónapra összetörök dolgot...

2013. aug. 23. 17:43
 24/41 anonim ***** válasza:
teljesen egyetértek veled... plusz ott vannak azok, akiknek csak úgy "becsúszott", meg akik nem tudnak vele mit kezdeni, idegesíti őket, nem foglalkoznak vele... annyira igazságtalan és annyira elkeserítő
2013. aug. 23. 18:15
 25/41 A kérdező kommentje:
Mindig mondják, hogy a baba tudja mikor kell jönni, meg ő választ minket, nem mi őt. És mindig arra gondolok, hogy én lehet én azért nem kapok, mert nem lennék jó anya vagy rossz ember vagyok...De már ebben sem hiszek, mert olyan emberek esnek teherbe, akik nem is akarják és elvetetik, vagy bántják a gyereküket. Nem hiszem, hogy ha ők választanak, vagy Isten áldja meg vele a kapcsolatotokat, akkor ilyen emberekre esne a voksuk...Szóval sztem ez hülyeség, mert látnia kell, hogy mi mennyire várjuk és sírok érte minden hónapban, hogy nem jön.
2013. aug. 23. 18:22
 26/41 anonim ***** válasza:
Jaj lányok olyan rossz ezt így olvasni. De az ember mindenben kapaszkodik, hogy végre sikerüljön. De miért azoknak akik tényleg úgy veszik hogy nem baj majd elvetetem mert hülye voltam. Van egy ismerősöm és van egy felnőtt 24 éves lánya. Terhes lett kapcsolatban él és ő 13 hetesen döntötte el hogy neki ez még nem fog menni és elvetette. Hát azt nem írom le mit gondoltam erről de azt hittem leesek a székről. Már én is imádkoztam, hogy az elvesztett babám helyett adjon Isten új esélyt de nem ad. Persze őt nem feledem soha sőt minden hónapban gondolok rá. De 10 év után jön és nem marad meg. Mindig itt a fejemben a nagy MIÉRT történt ez. Miért kaptam ha nem maradhatott velem. És nem tudom rá a választ de szerintem senki sem. Ha akkor nem sikerül lehet, hogy már belenyugodtam volna, hogy nem lesz vagy ki tudja de így mindig reménykedek. És igen ne görcsöljünk rá. Könyörgöm hogy a francba ne? De én eldöntöttem, hogy tényleg ezt az évemet még rászánom és utána befejeztem mert rá megy az életem. És ha még 10 év így telik tuti dilis leszek.
2013. aug. 24. 14:58
 27/41 A kérdező kommentje:
Már az is borzasztó, hogy 10 évig vártad és reménykedtél. Én már abba belediliztem volna. De, hogy ennyi év után végre teljesülni látszik az álmod és szertefoszlik és azóta semmi. El is hiszem, hogy így állsz hozzá, mert erre tényleg rámehet az ember, a kapcsolat, egy egész élet. Mi már most néha összekapunk azon, hogy én ennyire akarom és mindig így összetörök, amikor megjön. A párom már megkért, hogy ne fogjam már fel ezt ennyire drasztikusan, próbáljak már meg kikapcsolni, nem mindig erről beszélni, mert aggódik értem, hogy ez engem így megvisel. Már anyukámmal is beszélt, hogy próbáljon meg rám hatni. Most, hogy látom, hogy őket az viseli meg, hogy engem így megvisel, így próbálom nekik nem mutatni, tényleg lazítani, de belül őrlődök. És nem tudom, hogy hogy fogom kibírni, ha tényleg éveket kell várnom rá. Egyszerűen nem tudok már mit kitalálni, hogy könnyebb legyen. Még ezzel álmodom is...Kívánom tényleg tiszta szívből mindenkinek hogy úgy álljon ott karácsonykor, hogy megkapta az élettől a legnagyobb ajándékot, és 2014-ben arról számoljunk itt be, hogy megszületett a babánk!!! :)
2013. aug. 24. 17:23
 28/41 anonim ***** válasza:

Mi most 2 éve várjuk, de mivel mielőtt nekiálltunk én lehőmérőztem 3 ciklust és nem tetszett a görbém, a második hónaptól orvostól orvosig járunk.

Pont egy éve volt egy biokémiai terhességem.

Hol jobban bírom, hol kevésbé. Azt hiszem az első év jobban megviselt lelkileg; mára beletörődtem hogy nincs hatásom ezekre a dolgokra. Mindent megteszek, és várok. És közeben igyekszem élni a normális életem...

2013. aug. 26. 20:45
 29/41 anonim ***** válasza:
Mi két éve próbálkozunk. Ezalatt volt egy méhen kívüli terhességem, ami után kivették a petevezetékem és egy vetélésem. Sajnos nem vagyunk már fiatalok, ha tudnám, hogy van még 10 évem, szerintem nem görcsölnék ennyire.
2013. aug. 26. 21:09
 30/41 anonim ***** válasza:
Mi november óta próbálkozunk,azóta volt 2 vetélésem...már kezdem azt hinni,nekem sosem lesz.
2013. aug. 26. 21:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!