Ki mióta próbálkozik a babával? Hogy bírjátok?
Ez a selejt dolog már nekem is megfordult az agyamban. Egy nő legfőbb "feladata" az életben a gyermekvállalás, nevelés, a család egyben tartása. És én pont ennek nem tudok megfelelni.És mindig ott motoszkál bennem, hogy mi van, ha nekem nem lesz. Ettől teljesen paffon vagyok. Mert ki tudja? Akinek már van 1-2 és nem jön a 2. vagy 3., az is nehéz, de legalább már tudja, hogy neki lehet és már ott van a babája. De én lehet nem is vagyok rá alkalmas. Néha teljesen kiborít ez az egész.
Most kezdtük a 10 próbálkozós hónapot és nem tudom, hogy mit csináljak másképp vagy jobban mint eddig. Én már próbáltam a teákat, a tornát, a vitaminokat, a 2 naponta együtt lenni, naponta, ritkábban(5 napos katonákkal, mert azt mondták az a legjobb), nem számolgatni, csak akkor együtt lenni, amikor érezzük, hogy jól esni. MINDENT kipróbáltam! Gyertyáztam, kispárnáztam és semmi nem használ. Már tényleg így visszagondolva, ha szárított kutyaszart kellett volna rágcsálnom, lehet azt is megteszem és nem sikerül. És akkor más kiírja, hogy nem érti hogy miért kell hőmérőzni, meg LH tesztet használni, csak szeressük egymást szenvedélyesen. Hát ez az amikor valaki nem éli át ezt a hónapról-hónapra összetörök dolgot...
Mi most 2 éve várjuk, de mivel mielőtt nekiálltunk én lehőmérőztem 3 ciklust és nem tetszett a görbém, a második hónaptól orvostól orvosig járunk.
Pont egy éve volt egy biokémiai terhességem.
Hol jobban bírom, hol kevésbé. Azt hiszem az első év jobban megviselt lelkileg; mára beletörődtem hogy nincs hatásom ezekre a dolgokra. Mindent megteszek, és várok. És közeben igyekszem élni a normális életem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!