Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt olyan aki szedte az...

Van itt olyan aki szedte az Elevitet próbálkozás elött s összejött neki a baba? És mennyi idö után jött neki össze?

Figyelt kérdés
2013. nov. 1. 14:35
 1/7 anonim ***** válasza:
próbálkozás előtt vajon mitől jön össze egy baba?????????
2013. nov. 1. 14:39
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia. Most voltam orvosnál, ezt írta fel nekem is....meg folsavat! Azt mondta ezeket szedjem, mert állítólag nagyon jó. De mi már lassan egy éve próbáljuk hogy jöjjön a baba, nem tudom ez így fog e segíteni...de már mindenben hiszek...hátha...
2013. nov. 1. 14:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Én akkor kezdtem szedni, amikor a gyermekvállalás mellett döntöttünk. Egy év alatt jött össze, de nem hiszem, hogy a terhesvitaminnak köszönhetjük. Azt csak azért szedtem, mert sajna nem vagyok túl jó evő, de szerettem volna, ha a baba nem "szenved hiányt" semmiben.
2013. nov. 1. 15:08
 4/7 anonim ***** válasza:

Ez sajnos nem a vitaminnak köszönhető ha összejön a baba elsőre! akkor mindenki csak ezt szedné...

Nekem szerencsém volt 1 hónapon belül összejött mindkét gyerkőc.

Tervezett babák voltak és előtte 1 hónappal kezdtem szedni, csakhogy feltöltsem vitaminnal kicsit a szervezetem.

2013. nov. 1. 15:27
 5/7 anonim ***** válasza:
1 eve szedek elevitet es folsavat. nem konnyiti meg a babasodast, viszont a verkepem azota tokeletes. vegulis vitamin...
2013. nov. 1. 16:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát én elkezdtem szedni a próbálgatáskor, szedtem 2 hónapig, nem történt semmi. Aztán abbahagytam, mert belegondoltam, hogy ez így azért elég drága lesz, ha hónapokig szedem "fölöslegesen". A következő hónapban, amikor már nem szedtem, és kicsit le is tettem a babáról, mert nem jött még össze teherbe estem. (tudom 2 hónap semmi, ráadásul nem volt semmi tudományos dolog benne, nem néztem ovut és hasonlók) Hozzáteszem ekkor kezdtem el használni ovu mikroszkópot..úgyhogy az viszont bejött :) Úgyhogy akkor kezdtem újra szedni, mikor pozitív lett a teszt.
2013. nov. 1. 18:34
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

A vitaminnak nem sok köze van a teherbeeséshez.

Ha valakinél olyan vitaminhiány áll fent, hogy nem esik teherbe, akkor az már annyira súlyos, hogy nem ez az egy tünete van!

2013. nov. 2. 06:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!