Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok, asszonyok van kedvetek...

Lányok, asszonyok van kedvetek egy kis vitaindító kérdésre válaszolni?

Figyelt kérdés
Valójában nem vitára hívlak titeket hanem vélemény tapasztalat érdekelne ,hogy ki mit gondol a spontán peteérésről illetve a megszakításos modszer melletti teherbe esésről?Én valahogy nem hiszek benne,és ti?
2016. szept. 13. 16:49
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
35%
Csak nekem tűnt fel, hogy itt senki nem kampányol a megszakított közösülés mellett? Nyitott kapukat dönget egy-két hozzászóló.
2016. szept. 13. 17:54
 12/29 anonim ***** válasza:
47%

Az pont kampányolás, hogy "10 éve ezt csináljuk, csodálatosan bevált".

A többi téves információt is boncolgathatám. Pl. a háború alatt azért született 1-2 gyerek a polgári családban, mert nem szexeltek. Vagyon a vagyonnal házasodott, két gyerek az illendő, többet egymáshoz se értek. Akkoriban a "női magazinok" arra adtak tanácsot, hogy kerülje el a szexet a feleség, hogy csökkenthető a nemi vágy. Szégyen volt, ha úrinő élvezi a szexet!

A férjek meg kipödörték a bajszukat, és rendszeresen elmentek kuplerájba, vagy meghágták a cselédet.

De amúgy kipróbálhatjátok az ecetes öblögetést, a puncitok "hálás" lesz érte.

2016. szept. 13. 18:03
 13/29 anonim ***** válasza:
70%

"Az pont kampányolás, hogy "10 éve ezt csináljuk, csodálatosan bevált". "

Egyrészt pontatlanul idéztél.

Másrészt ezt nem ajánlásnak hívják, hanem a tapasztalatai leírásának.

Harmadrészt elolvashattad volna azt is, amit utána írt ugyanez a hozzászóló, ugyanis azt írta: nem ajánlja senkinek.

Ha idáig nem jutottál el, akkor inkább ne próbálj érvelni, mert nem fog menni.

2016. szept. 13. 18:08
 14/29 anonim ***** válasza:
66%
Megszakitassal lettem most terhes
2016. szept. 13. 18:09
 15/29 anonim ***** válasza:
58%
Hát, nekem a spontánnak nevezett volt egyetlen egyszer. Megjött rendes időben, majd két hétre rá egy idegösszeroppanást követően olyan fájdalmam lett a petefészkemnél, hogy ihaj. Azt hittem, a vesém, a belem, akármi más, de az eszembe se jutott, hogy peteérésem van. És annak rendje-módja szerint terhes is lettem egyetlen egy alkalomból.
2016. szept. 13. 18:25
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

OFF:utolsó,ha megjött,és rá két hétre pedig teherbe estél egy alkalomból,abban semmi meglepő nincsen,ugyanis pont a ciklusod közepén tartottál.. a ciklus a menzesz első napjától indul..

ON: két gyerekem fogant középidőben,ebben biztos vagyok(első egy védekezés nélküli alkalom,második tervezetten,tehát többször voltunk együtt..de napra pontosan stimmelő uh adatokkal)

Menzeszem mindig szabályos volt,első 2 terhességnél 28 napos,második után 30 napos...és itt jött a csavar,ahogy valaki írta,nálunk sem volt otthon éppen óvszer,de két nap múlva kellett volna megjöjjön,így "éljen a naptár módszer" alapon együtt voltunk,igaz nem megszakítással,de az esélytelen terhesség nyugalmával..aztán jött ,pontosabban nem jött semmi...30 hetes terhes vagyok...

Én abban hiszek,hogy akinek gondot jelent,hogy teherbe esik,ne kockáztasson,semmi ilyen "humbukot",ne bízzon semmit a véletlenre..

Mi rábíztuk,mert igazából téma volt már a következő gyerek,csak még az elhatározás hiányzott,de úgy voltunk vele,ha jönni akar jöjjön...

2016. szept. 13. 20:53
 17/29 anonim ***** válasza:
59%

a megszakítáos módszerrel a teherbeesés esélyi közelít a nullához, ha időben kiveszi a ffi

de sokszor csúsztatnak be úgy gyereket, hogy nem veszik ki időben. tudják azt a ffiak nagyon is jól.

2016. szept. 13. 21:16
 18/29 A kérdező kommentje:
Húha....hát számítottam 3-4kommentre,de örülök nagyon hogy ennyien leírtátok a véleményeteket :) természetesen nem vitatom azok tapasztalatát akik megszakítás mellett lettek terhesek,de éppen ma olvastam ugyanitt egy hozzászólást,hogy talán nem időben száll ki a pasi és ez lehet "gond" ajánlani én sem fogom mert hatalmas önuralom kell a férfi részéről hogy tényleg időben kiszálljon és emellett is besikerülhet a baba.Köszönöm mindenkinek hogy megosztotta a tapasztalatát,véleményét.Ja igen.... 3-as kommentelőnek csak annyit hogy nincs szükségem a nyereményre,meg tudom fizetni ;)
2016. szept. 13. 21:17
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Hat nalunk a masodik es a harmadik is megszakitassal lett.de a ketto kozott eltelt 6 ev terhesseg nelkul szinten megszakitassal a peteeres kornyeken(tehat a veszelyes napokon),amugy meg ezt sem alkalmaztuk.

De mar nem kockaztatunk,mert 3 gyerek eppen eleg.mar spiralom van.

2016. szept. 13. 21:23
 20/29 A kérdező kommentje:
Mi is szeretnénk egy harmadikat,de majd csak jövőre "próbálkoznánk" viszont mi is évek óta a ""tuti nem lehet baj havi előtti és utáni 1-2 napon" vagyis azokon a napokon abszolút nem védekezünk.Nekünk eddig jol bevált.De olvasva a történeteiteket azt hiszem jobb lesz akkor is védekezni :D
2016. szept. 13. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!