Lányok, Asszonyok! Van köztetek olyan, akinek minden hónapban erős menstruációs görcsei voltak, de amikor babát szeretett volna, hamar teherbe esett?
Figyelt kérdés
Azért kérdezek ilyet, mert nekem a menses első 2 napja mindig csak fájdalomcsillapítókkal tolerálható, és orvos barátnőim (kettő is) azzal rémisztget, biztos endometriózisom van, és ez meddőséget okozhat. A nőgyógyászom nem vette ezt olyan komolyan, megultrahangozott és mindent rendben talált. Azt is tudom, hogy az ultrahang nem zárja ki az endometriózist, csak laparoszkópos műtéttel lehet biztosan megállapítani, amit én túl drasztikusnak érzek, mert annyira azért nem fáj a hasam a menses alatt... Szóval van szerintetek összefüggés a fájdalmas menses és a teherbeesés között?2013. jan. 25. 10:39
1/6 anonim válasza:
Nincs. Nekem teherbeesés előtt olyan görcseim voltak, hogy zsákszámra ettem a nospát, feküdtem az ágyban a meleg-vizes palackkal és közben izzadtam. Semmi bajom nem volt, egyszerűen csak görcsöltem nagyon. Aztán elsőre teherbeestem :) Szülés után, meg nemcsak pontos lett a menzeszem, de ezek a szörnyű görcsölések is elmúltak :)
2/6 anonim válasza:
Nincs összefüggés, ne hagyd magad megrémiszteni. Nekem is mindig görcsölt a hasam, bár én nem mindig nyúltam gyógyszerhez, de elsőre sikerült a baba, amikor akartuk!
3/6 anonim válasza:
Nekem az első napon szokott úgy fájni a hasam, hogy majd meg bolondulok és csak gyógyszer segít. És ennek ellenére már az első hónap után ott volt a két csík. Igaz később elvetéltem, de tuti nem emiatt, egyszerűen így alakult, de majd legközelebb jobban kapaszkodik. Ennyi erővel az orr vérzés a leukémia első tünete is lehet, akkor mindenki akinek vérzik az orra leukémiás? Szerintem minden második nőnek görcsöl a hasa az első napokban, én pl. ismerek olyat akiből első 2 napban dől a cucc iszonyat görcsei vannak , olyan is volt, hogy elájult és 4 hónapon belül terhes lett.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon megnyugtattatok! Akkor elfelejtem ezt a hülyeséget! :)
2013. jan. 25. 14:27
5/6 frászkarikaborsó válasza:
Nekem mindig nagyon fájt, volt olyan is hogy nem tudtam bemenni dolgozni mert ahogy felálltam az ágyból, el is ájultam rögtön. A baba negyedszerre sikerült, nem tudom ez mennyire számít gyorsnak, de szerintem még a tűrhető kategóriában van :)
6/6 anonim válasza:
én 2x szültem már, rögtön első hónapokban sikerültek :)
A menzeszeim mindig nagyon fájtak és néha még most is van amelyik nagyon fáj, én is csak Apranax segítségével bírom elviselni sajnos az első 2-3 napot.
Tehát ne gondold hogy emiatt nem tudsz majd terhes lenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!