Vannak köztetek olyan debreceni nők/asszonyok, akik februárra nem várják a menstruációt?
Mennyi idősek vagytok?
Hanyadik baba lenne/lesz?
Mióta próbálkoztok?
Pontosan mikorra nem várjátok?
Hová jártok dokihoz?
Szia! Igaz, én március eslő napjaira nem várom, még most lesz pé-m.
Én 26 leszek, a férjem 33.
Első baba lenne.
Egy éve nem védekezünk, de tudatosan kb 3-4 hónapja próbálkozunk.
Pontosan március 6-ra nem várom (jajj de messze van még)
Dr. Zatik Jánosnál jártam eddig.
Veled mi a helyzet Kérdező? :)
Szia! Mi mindketten 24 évesek vagyunk. Ez a hónap az első probalkozasunk. Előző hónapban hagytam abba a fogamzasgatlot. A klinikán voltam nőgyógyásznál, aki azt mondta, hogy gyógyszer abbahagyása után nagyobb eséllyel indulunk. Én február 26-ra nem várom. Első baba lesz. :)
Dokihoz én eddig mindig ahhoz mentem, aki éppen rendelt a klinikán.
Ha most lesz peteérésed, akkor húzzatok bele! :D Sok sikert kívánok nektek!
Szia én 20, férjem 29
első lenne és nagyon várjuk
fél éve
február28-29
szlovákiából vagyok és magán orvoshoz járok(volt a szülőszobában)
Szia! Én 29 éves vagyok, a férjem 28. Második babával próbálkozunk, immár 5. hónapja. 24-től nem várom.
A kisfiunk a 6.hónapban jött össze. Őt a Klínikán szültem, egy rezidens orvos segítségével.
Terhesség előtt én is Zatikhoz jártam, de nekünk túl borsos lett volna a magánrendelésének az ára terhesség alatt is, maradtam a körzetinél. Két hónappal szülés előtt derült ki, h ismerjük a rezidens srácot, ezért szültem vele. És teljesen megérte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!