Felsorolnátok az estleges problémákat amik felboríthatják a menstruációt és gátolhatják a teherbe esést?
Figyelt kérdés
2012. febr. 4. 17:43
2/7 anonim válasza:
(Neuro)endokrin zavar, szervi eltérések, krónikus stressz.
3/7 anonim válasza:
kövérség, túlzott cukor, illetve alkohol-fogyasztás,
nagyon sok nő PCO-s, köztük én is, évek kellettek, mire összeakadtam egy dokival aki felfedezte, és azonnal jött is a baba, amint megkaptam a megfelelő kezelést, illetve drasztikus életmódot kellett változtatnom!
ezen kívül sok nőnek vannak pajzsmirigy problémái is.
4/7 anonim válasza:
petevezeték elzáródás, korai menopauza, hormonzavar, drogok
5/7 anonim válasza:
Inzulinrezisztencia, pajzsmirigyprobléma.
7/7 anonim válasza:
Gyógyszerek.
A cataflam tájékoztatójára pl. rá is van írva, hogy gátolja a teherbeesést.
Én mindig azt szedtem fogfájásra. :(
Amúgy valakinek úgy jön a teherbeesés, hogy menzeszkor csinálja.Máskor hiába is próbálja. Tudom, gázul hangzik az egész, de nekem ezzel sikerült, csak nagy higiéniai körültekintést igényel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!