Mik a mai divatnevek illetve gyakori nevek fiú babáknak? Felsorolnátok párat?
Figyelt kérdés
2010. nov. 24. 13:15
2/13 anonim válasza:
Dominik, Bendegúz, Benjámin... nálunk itt ezek a "favorit" nevek... minden 2. kisfiút így hívnak...
3/13 anonim válasza:
Bence, Noel, Benedek, Hunor... Nálunk ezekből a nevekből van sok.
4/13 anonim válasza:
Nálunk majdnem mindenki Barnabás, Zsedény, Zsadány, Zsombor, csanád, Milán!! nagyon sok van, Botond, Boldizsár, Dominik, hirtelen ennyi jut eszembe.
5/13 anonim válasza:
2009-es
A fiam Bence Márk, igaz ő 2000-es, a lányom 2009-es ő Szonja Jázmin:-))))))))))
Amúgy engem baromira nem érdekel, hány van belőle, azért adtuk nekik, mert tetszettek ezek a nevek.
Akinek nem teszik, max befogja a fülét.
6/13 anonim válasza:
Milán,Bendegúz,Barnabás és Bence.
7/13 anonim válasza:
Nálunk minden kisfiú Balázs, Bence, meg Zsombor.
Az én kisfiam Attila. Mindenki azt mondja, milyen szép neve van, és mostanában milyen ritka.
8/13 A kérdező kommentje:
Az első nekem is Attila :D
Most is kisfiút várok, és nem szeretnék tucatnevet.
2010. nov. 24. 14:20
9/13 anonim válasza:
Ati-anyu vagyok. :) A másik jelöltem a Szabolcs lett volna. Na az sem tucat mostanság.
10/13 anonim válasza:
Az én kisfiam Nimród!2 hós cseppecske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!