2 napja késik a menstruaciom es 2 napja annyira fajnak a mellbimboim hogy sirva fakadok nem birom elvisel i. Az utolso egyuttlet utan 11nappal du-n negativ lett a teszt. Nem merek ujra tesztelni meg. Mitol fajhat meg ennyire a mellbimbo?
Figyelt kérdés
2016. júl. 29. 19:06
81/106 anonim válasza:
8as voltam,azt elfelejtettem irni! :)
82/106 A kérdező kommentje:
Hat en nem tudom mi volt de igy van ezen kar ragodni mar.. azota mar ujra megjott de nem adjuk fel.. :) neked nagyon nagyon szurkolol..
2016. aug. 5. 11:36
83/106 anonim válasza:
9.nap,hogy kesik!En nem remenykedem mert nem akarok csalodni!! :) 8as voltam :)
84/106 A kérdező kommentje:
Tuti h babas vagy. Csinalj jovoheten is 1 tesztet ha az is negativ irany a doki...mert lehet h nem termel annyi hcg-t a szervezeted amennyit a teszt kimutat. Sogornom 10 hetes volt amikor elosszor pozitiv lett neki a teszt.. addig negativ
2016. aug. 5. 13:19
85/106 anonim válasza:
Persze,csinalol tesztet kovetkezo heten csutortokon vagy penteken,elobb nem akarok.,Es ha nem jon meg akkor elmegyek dokihoz.10hetesen?Az nagyon durva!Hallottam enis ilyet,hogy van akinek nem termel vagy nagyon lasan termelodik a szervezeteben.Most is nagyon hanyingerem van,es szedulok!Majd kiderul,hogy mitol..!! :) Te szoktal homerozni vagy figyeled mikor van peteeresed?8as voltam!
86/106 A kérdező kommentje:
En a szerencsesek koze tartozom akik megerzik a peteerest.. nekem olyankor nagyon szurkal a petefeszkem meg bo folyasom van.. remelem babàs vagy.. :) en nagyon szurkolok..
2016. aug. 5. 21:25
87/106 anonim válasza:
Ez a 10.nap,hogy kesik!Mar reggel fel7kor ehes voltam,arra ebredtem,hogy mindjart ehen halok! :D Azota fekszem,mert olyan hanyingerem van es emelygek idaig ez a legrosszabb nap.Alig birok felkelni az agybol..ja,es reggeli utan hanytam!Neha van enyhe has szurka,de semmi komoly.Es nagyon nyugos is vagyok ma.8as voltam! :)
88/106 A kérdező kommentje:
Ez nagyon jo... csinalj tesztet ne varj jovohetig.. ugy izgulok... :)
2016. aug. 6. 11:48
89/106 A kérdező kommentje:
Kedves 8-as, mi ujsag? Hogy vagy?
2016. aug. 7. 11:43
90/106 anonim válasza:
11.nap,hogy kesik!A tunetek ugyan ugy megvannak.Rettenetesen hisztis vagyok,es nagyon konnyen fellehet idegesiteni! :D pedig amugy nyugodt ember vagyok!Es egesz nap ehes vagyok,minden percben enni tudnek!Plusz hanyinger!Meg nem teszteltem.Mert elozo honapban 14napot kesett,majd teszteltem egy pozitivat es megis jott masnap! :( Te,hogy vagy?8as voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!