1 hete késik a menstruációm, a tesztem pozitív. Ebből tuti baba lesz? Még nem fogtam fel.
Ugyanigy vagyok:) 1 hetes keses, mar 6tesztet ellottem de egyszeruen nem fogom fel:) korulottem mindenkinek segitseg kell hogy sikeruljon, nem gondoltam volna h mi megusszuk es sikerul:) masfel het mulva megyek is dokihoz:) ez a mai tesztem 4 hetes is 6napos:)
3 napja kèsik ès van 2 pozitiv tesztem. Igaz ennèl joval halvànyabb.
Nekünk is tervezett baba.
Igaz sokat varatott magàra 8 honap utàn sikerült vègre a kistesò
90% elso terhesegnel, h baba lesz! :) (Vedono mondta)
Masodik terhessegnel nagyobb az esely.
Utolso, azert nem mondanam en a 90% ot. A terhessegek fele er veget AZ elso trimeszterben. AZ 50%.
De Kerdezo bizzal, remenykedjel, amint a szivhang megjelenik Mar sinen van a dolog.
Kerdezted nalunk hogy alakult...en 14 dpon teszteltem pozitivat, 8 hetesen elvesztettem a babamat :( idokozben felszivodott a szikholyag, embrio.:-( :-( :-(
A legjobbakat kivanom, csodaszep babavarast.
9 napot késett, pozitivakat teszteltem. Orvoshoz mentem, azt mo dta nincs terhesseg se hcg hirmon a szervezetembe. Mutattam neki a teszteket. Hogy is nevezte?
Szellem teszt?
Azok lehettek.
Következő honapban ismet késett, es azota se jött meg. 22 hetes terhes vagyok ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!