2 napja késik a menstruaciom es 2 napja annyira fajnak a mellbimboim hogy sirva fakadok nem birom elvisel i. Az utolso egyuttlet utan 11nappal du-n negativ lett a teszt. Nem merek ujra tesztelni meg. Mitol fajhat meg ennyire a mellbimbo?
Figyelt kérdés
2016. júl. 29. 19:06
41/106 A kérdező kommentje:
Az a baj h en mar talalkoztam ilyen teszttel es meg sem volt baba.. 17nap utan mar szerintem eros csiknak kellenne lenni
2016. júl. 31. 11:34
42/106 anonim válasza:
En latom a csikot!Nem ismerem ezt a tesztet,meg nem csinaltam ilyet!De gondolom ez pozitiv mivel latszodik a csik! :) en kedden tesztelek,ha addig nem jon meg!Faj a cicim,plusz olyan almos vagyok,pedig 10ig aludtam,hogy most is itt komazok az agyban es mar reggel6kor arra ebredtem,hogy ehes vagyok! :D Szoval szerintem ez mindenkepp pozitiv teszt,de majd tesztelj meg a napokban,hogy erosodik-e! :) 8as voltam! ,,B"
43/106 A kérdező kommentje:
Remelem igazad lesz.. ha szerdaig nem jon meg csinalok masikat.. meg am hallottam sok rosszat a clearblue-rol h sokszor szellemcsikos meg fals eredmenyt ad.. hat nem tudom
2016. júl. 31. 11:38
44/106 A kérdező kommentje:
Parom szerint mielott megjon mar 2 nappal gorcsolok erosen meg haraposabb vagyok.. 😊
2016. júl. 31. 11:39
45/106 anonim válasza:
A clear blue digitalis tesztre azt mondjak,hogy nagyon jo!Olyat nem tudsz venni?Illetve meg a rossmanos facelle tesztre mondjak.sokan,hogy az is jo!De igazabol szerintem megoszlik a velemeny,hogy kinek melyik teszt jon be! :) es most mit erzel? ,,B"
46/106 A kérdező kommentje:
Hat sajnos nem tudok venni mert a digitalis elfogyott. Majd veszek egy no name tesztet :) hat a bimbo fajdalmon kivul semmit.. csak csalodas miatti fajdalmat belul.. :(
2016. júl. 31. 11:58
47/106 anonim válasza:
Szerintem meg ne legyel csalodott,addig ameddig nem jon meg addig van remeny!Es mindig pozitivan allj a dolgokhoz! :) elso baba lenne?miota probalkoztok?
48/106 A kérdező kommentje:
Igen elso baba lenne.. hat 3 eve nem vedekezunk.. de most dontottuk el h belevagunk a csalad alapitasba..
2016. júl. 31. 12:07
49/106 anonim válasza:
Én pedig látom a + jelet!!!!
Pedig én ritkán látom. .. De most látom...
Nehogy elkeseredj! Hiszen nem jött meg. De mivel volt már egy vetelesed fontos lenne holnap újra tesztelned (Rossmann Facelle tesztre szavazok en is). Aztán orvoshoz menni mihamarabb
50/106 anonim válasza:
Én is pozitívnak látom.
Halvány, de ott a csík.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!