Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2 napja késik a menstruaciom...

2 napja késik a menstruaciom es 2 napja annyira fajnak a mellbimboim hogy sirva fakadok nem birom elvisel i. Az utolso egyuttlet utan 11nappal du-n negativ lett a teszt. Nem merek ujra tesztelni meg. Mitol fajhat meg ennyire a mellbimbo?

Figyelt kérdés
2016. júl. 29. 19:06
 61/106 A kérdező kommentje:
Parom azt mdta h varjam meg a szerdat es reggel teszteljek.. olyan rossz ez a varakozas.. en mar legszivesebben mar most megcsinalnam.. :)
2016. aug. 1. 13:15
 62/106 anonim ***** válasza:
Drukkolok én is ismeretlenül mert én is látom a keresztet :D
2016. aug. 1. 13:18
 63/106 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen.. remelem erosodni fog.. bar ma volt egy barna cseppem.. es ez elbizonytalanitott.. 😢
2016. aug. 1. 13:37
 64/106 anonim ***** válasza:

Szia!

Azért nem ertelek, bocsi, mert neked, ha már volt vetelesed, fontos lenne mihamarabb orvoshoz menned, h segítse hormonokkal a jelenlegi terhességed!

Te meg itt vacilalsz es gyotrodsz h megcsináld e újra azt a nyamvadt tesztet. ???

Most komolyan, ha meg is csinálod, mennyibe kerül újat venni, h azt majd szerdán újra megcsinald?

Nem ertelek, komolyan mondom!

A helyedben már az előző halvány pozitív teszttel ott toporognek a nodokimnal!

Ráadásul írtad h barna foltot tapasztaltal!

Nem ertelek.... Csináld meg a tesztet!!!!

2016. aug. 1. 13:53
 65/106 anonim ***** válasza:
Van benne vamai,amit az utolso hozza szolo mondd!!Csinald meg mihamarabb a tesztet,hogy mit mutat!Mivel volt mar egy vetelesed.Es ha ujra pozitiv a teszt,akkor irany a doki,hogy felirjon gyogyszert ami segit megtartani a terhesseget .Masik tesztet meg tudsz holnap vanni vagy akarmikor!Csinald meg most,5napos kesesnel mar delutani pisibol is kimutatja a teszt ha van ott valami!!!!!
2016. aug. 1. 13:57
 66/106 A kérdező kommentje:
Dolgozom uh eselytelen a teszt megcsinalasa most. Es sajnos nem olyan munkahelyem van ahonnan haza tudnek szaladn.. de koszonom a valaszokat..
2016. aug. 1. 16:14
 67/106 A kérdező kommentje:
Sajnos reggelre megjott :( igaz nem ugy ahogy szokott de ez van.. kovetkezik egy ujabb probalkozos honap.. kedves 8as te hogy allsz?
2016. aug. 2. 12:10
 68/106 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem ez a hatodik napom,hogy nem jott meg!Meg nem teszteltem!Majd holnap reggel!En nem erzem,hogy megjonne..faj a mellem kicsit.De a hanyinger meg mindig fenn all.Van mikor elmulik de az ritka!Meg mindig kivanos vagyok nagyon!!Sajnalom,hogy neked megjott,de uj honap uj remeny! :)
2016. aug. 2. 12:35
 69/106 anonim ***** válasza:
Az lemaradt,hogy 8as voltam! :)
2016. aug. 2. 12:36
 70/106 A kérdező kommentje:
Tegnap hajnalban mikor haza ertem nagyon rosszul voltam hanytam 2x is.. remelem h neked ossze jott a baba.. reggel rogton irj hogy mi lett a teszt eredmeny.. nagyon varom es nagyon nagyon szurkolol neked..
2016. aug. 2. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!