Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2 napja késik a menstruaciom...

2 napja késik a menstruaciom es 2 napja annyira fajnak a mellbimboim hogy sirva fakadok nem birom elvisel i. Az utolso egyuttlet utan 11nappal du-n negativ lett a teszt. Nem merek ujra tesztelni meg. Mitol fajhat meg ennyire a mellbimbo?

Figyelt kérdés
2016. júl. 29. 19:06
 71/106 A kérdező kommentje:
A mellbimbom az meg nekem is faj. Tegnap hajnalban mikor haza ertem 2x is hanytam nagyon rosszul voltam.. nem tudom miert van ez.. de igy van uj honap uj remeny.. :) kicsit szomoru vagyok h igy alakult de nem keseredek el..
2016. aug. 2. 12:51
 72/106 anonim ***** válasza:
Szia!8-as vagyok!Most csinaltam meg a tesztet!Ma vagyok a hetedik napon,hogy kesik de dajnos negativ lett a tesztem!
2016. aug. 3. 07:54
 73/106 A kérdező kommentje:
Csinalj hetvegen is egyett ha addig nem jon meg.. olvastam mar olyat h valakinek 2het utan mutatta csak ki de azt is halvanyan.. meg volt akinek ki se mutatta mert nem termel annyi hcf-t a szervezete.. tuti h baba van a pocidban..
2016. aug. 3. 12:29
 74/106 anonim ***** válasza:
Szia!Ez a nyolcadik napom,hogy kesik!Szerinten majd kovetkezo heten tesztelek ha nem jon meg addig! :) Tegnap enyhen gorcsolt a hasam es neha szurkalt oldalt,azt hittem megjon.De megsem.Majd kiderul! :) 8as voltam.
2016. aug. 4. 09:40
 75/106 A kérdező kommentje:
Remeljuk hogy csak kesobb volt peteeresed es azert nem mutatta ki a teszt.. vagy lehet h nem termel annyi hcg-t a szervezeted amennyit a teszt kimutatt.. en szoritok h babo legyen.. :)
2016. aug. 4. 12:25
 76/106 A kérdező kommentje:
2 napig tartott a mensim ma reggel mar semmi nem volt.. hogy allsz kedves 8-as?
2016. aug. 4. 20:44
 77/106 anonim ***** válasza:
Nekem meg mindig semmi!Nem jott meg! :)Csak ketto napig?Erdekes..olvastam mar itt olyat,hogy valaki verzett,kozben meg babat vart..szoval ez igen erdekes.Tunetek?8as voltam! :)
2016. aug. 4. 22:23
 78/106 A kérdező kommentje:

Tunet.. mar semmi.. tegnap elott mikor megjott akkor meg rosszul voltam 2x hanytam meg nagyon fajt a mellbimbom.. de masnapra semmi nem volt es azota sem

. Uh semmi tunetem nincsen.

2016. aug. 4. 23:02
 79/106 A kérdező kommentje:
Neked milyen tuneteid vannak?
2016. aug. 4. 23:04
 80/106 anonim ***** válasza:
Nekem faj a mellem!Meg emelygek egesz nap,hanyinger stb.Nagyon kivanos vagyok,egesz nap csak ennek! :D es nagyon almos vagyok egesz nap!Plusz szurkal a hasam es neha gorcsol,ilyen mindjart megjon erzes.Lehet neked volt egy kemiai terhesseged csak nem mutatta ki a teszt.De igy itolag mar kar talalgatni.Csak furak voltak a tuneteid,ezert azt hittem pozitiv lesz a teszted!De uj honap uj remeny! :)
2016. aug. 4. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!