Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2 napja késik a menstruaciom...

2 napja késik a menstruaciom es 2 napja annyira fajnak a mellbimboim hogy sirva fakadok nem birom elvisel i. Az utolso egyuttlet utan 11nappal du-n negativ lett a teszt. Nem merek ujra tesztelni meg. Mitol fajhat meg ennyire a mellbimbo?

Figyelt kérdés
2016. júl. 29. 19:06
 51/106 anonim ***** válasza:
Én ezt halvány pozitívnak látom. Egyértelműen itt a "+" jel függőleges szára.
2016. júl. 31. 14:48
 52/106 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen mindenkinek.. remelem tenyleg babat jelez.. sajnos rossmanba nem tudok menni itt angliaban nincsen.. ha tovabbra se jon meg szerdan megcsinalom a masik tesztet.. meg 1x koszonom mindenkinek
2016. júl. 31. 16:37
 53/106 A kérdező kommentje:

Hat lanyok szerintem megfog jonni. :(

Nem egyfolytaban de neha elkap egy enyhe mensis gorcs aztan mikor elmegyek pisilni semmi.. de van egy olyan erzesem h ez csa egy fals pozitiv teszt lett.. 😢

2016. júl. 31. 17:46
 54/106 anonim ***** válasza:
Ne add fel. A mindjárt meg fog jönni érzés is tartozhat a tethesség tünetei közé. Légy türelmes. Szerintem biztató, ha gyakran kell pisilned.
2016. júl. 31. 18:20
 55/106 A kérdező kommentje:
Utana olvastam a clearblue tesztnek hat nem a legjobbak a velemenyek rola.. 2nap mulva ha nem jon meg megcsinalom a masikat is kivancsi leszek mi fog tortenni..
2016. júl. 31. 18:25
 56/106 A kérdező kommentje:
Megneztem megint a tesztet es haaatt.. eltunt az a halvany csikocska is rola.. 😭 most nagyon elkeseredtem.. :(
2016. júl. 31. 21:19
 57/106 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Ez az 5.napom meg mindig nem jott meg a tunetek meg mindig megvannak.. hanyinger es mellbimbo fajdalom de most mar kihat az egesz mellemre.. kedves 8-as te hogy allsz?
2016. aug. 1. 10:32
 58/106 anonim ***** válasza:
Szia!8as vagyok!Nekem is ez az 5.napom,hogy kesik!Nekem hanyingerem van reggelente nagyon!Plusz napkozben is ramjon,es allandoan ennek!Plusz enyhe mell fajdalom!En szerda reggel tesztelek ha nem jon meg!! :) Drukkolok neked! :)
2016. aug. 1. 10:44
 59/106 A kérdező kommentje:
En gondolkodtam hogy holnap reggel megcsinalom a masikat mert tegnap elott teszteltem es ugye 2 naponta duplazodik a hcg a szervezetben.. de nem tudom.. te mit ajanlasz? En is nagyon szurkolok neked..
2016. aug. 1. 11:01
 60/106 anonim ***** válasza:
Szerintem is csinald meg!Ketto naponta ajanlatos,en is ugy tudom.,es elvileg akkor mar duplazodnia kell!Majd ird meg mi lett az eredmeny!!! :)
2016. aug. 1. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!