Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2 napja késik a menstruaciom...

2 napja késik a menstruaciom es 2 napja annyira fajnak a mellbimboim hogy sirva fakadok nem birom elvisel i. Az utolso egyuttlet utan 11nappal du-n negativ lett a teszt. Nem merek ujra tesztelni meg. Mitol fajhat meg ennyire a mellbimbo?

Figyelt kérdés
2016. júl. 29. 19:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/106 A kérdező kommentje:
Hat majd holnap reggel kiderul.. remelem igazatok lesz.. 😊
2016. júl. 30. 14:34
 22/106 anonim ***** válasza:

Lehet hogy így van, az én alaphőm 36,0-36,2 között mozog, és semmi féle pajzsmirigy problémám nincs, nem is volt, és nekem nem megy olyan magasra terhesen sem, én meg ezért írtam, de most ahogy olvasom, végül is mindegy. :)

Szerintem már most is kimutatná, ha 3-4 órán át

visszatartod a vizeletet, de várom én is kíváncsian a holnapi eredményt, és nagyon szurkolok!

2016. júl. 30. 14:36
 23/106 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen. Az a baj h nem tudom vissza tartani a pisilest mert ha 10 percig is vissza tartom lever a viz es minden bajom van.. a boltbol haza jovet is ramjott es mar alig vartam h haza erjek majdnem sikerult bepisilni.. de turelmesen kivarom a reggelt.. meg 1x koszonom szepen a drukkokat. Jol esik h ennyien szurkoltok... sok sok puszi... 😙😙
2016. júl. 30. 14:40
 24/106 A kérdező kommentje:
Nem tudom h jelent-e valamit de a petefeszek szurkak azok elmultak.. :( ma mar egyaltalan nem volt..
2016. júl. 30. 14:57
 25/106 anonim ***** válasza:
8as vagyok ,nekem meg mindig nem jott meg,ez a harmadik napom,hogy kesik!Te,hogy vagy kedves kerdezo?
2016. júl. 30. 19:09
 26/106 A kérdező kommentje:
En is ma vagyok a 3.napos kesesnel.. en ma vettem clear blue tesztet holnap reggel tesztelek ha addig nem jon meg.. neha gorcsolget a hasam olyan megjon erzes de nem annyira eros es nem is mindig csak neha neha.. mensi elott mindig bo folyasom van most meg olyan szaraz vok mint a sivatag. A mellbimboim meg mindig fajnak hanyinger is csak neha neha.. nem tudom mi lesz ebbol.
2016. júl. 30. 19:28
 27/106 anonim ***** válasza:
Ha terhes vagy,akkor a clear blue teszt ugyis fog jelezni,azt mondjak az megbizhato teszt! 8as!
2016. júl. 30. 19:29
 28/106 A kérdező kommentje:
Remelem h jo hirrel fog indulni a napom.. de erdekes h a hasam csak akkor gorcsolget ha gyorsan mozgok. Ha lassan vagy ha fekszek akkor semmi.. te mikor tesztelsz?
2016. júl. 30. 19:35
 29/106 anonim ***** válasza:
Digitalisat vettel a tesztbol?En kedden reggel fogok tesztelni ha addig nem jon meg,nagyon remenykedem benne.Nekem mikor elosszor terhes volt,hol gorcsolt a hasam,hol nem.Volt mikor ugy ereztem mindjart megjon,aztan megsem.Mindenkinel masabb a tunet van akinel pl.nincs is!Nekem nagyon hangyingerem van,es kivanos vagyok! :)
2016. júl. 30. 20:04
 30/106 anonim ***** válasza:
Lemaradt,hogy 8as voltam.Ja es sajnos elveteltem! :(
2016. júl. 30. 20:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!