Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2 napja késik a menstruaciom...

2 napja késik a menstruaciom es 2 napja annyira fajnak a mellbimboim hogy sirva fakadok nem birom elvisel i. Az utolso egyuttlet utan 11nappal du-n negativ lett a teszt. Nem merek ujra tesztelni meg. Mitol fajhat meg ennyire a mellbimbo?

Figyelt kérdés
2016. júl. 29. 19:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/106 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező. Én már holnap reggel tesztelnék a helyedben. Ha pozi, akkor irány a doki.
2016. júl. 29. 21:35
 12/106 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy felek attol h negativ eredmenyt fogok kapni... 😯
2016. júl. 29. 21:37
 13/106 anonim ***** válasza:

Mivel volt mar egy vetelesed, minnel elobb tesztelned kell, utana pedig irany az orvos!!!

Ez most nem "feles" kerdese! A babad biztonsaga mulik rajta!

Az mar ugyis eldolt h megfogant e mar a baba vagy sem!

Tesztelj!!!! (akar mar most is)

2016. júl. 29. 21:44
 14/106 A kérdező kommentje:
Hat sajnos ma mar nem tudok mert nincs itthon tesztem es venni mar nem tudok.. Angliaban elek es itt mar bezart minden ahol lehetne venni.. de amint lesz alkalmam veszek egy tesztet.. es koszonom a valaszod
2016. júl. 29. 21:52
 15/106 anonim ***** válasza:
37%

Drukkolok!!! Amugy szerintem tuti pozitiv lesz!

Ha gondolod, reggel, amikor meg fekszel az agyban, dugj a nyelved ala 5 percre egy lazmerot. Ha 37 kozeli, v feletti erteket mutat, mar tesztet sem kell olyan gyorsan keritened, tuti pozi lesz!

En igy csinaltam mindketszer. Mar akkor tudtam h terhes vagyok ebbol mielott teszteltem volna.

Sok sikert! :-)

13-as voltam

2016. júl. 29. 22:17
 16/106 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a drukkokat.. remelem igazad lesz es tenyleg ossze jott.. megfogadom a tanacsod es kiprobalom a homerot.. es mindenkepp 37 folott kell hogy legyen ha baba van?
2016. júl. 29. 22:36
 17/106 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, ez nem túl jó tanács, ha eddig nem mérte a hőjét, és az alapból alacsonyabb, akkor modt holnap mér pl. 36,6-ot, és továbbra sem tesztel, mett hogy "minek"...
2016. júl. 29. 22:37
 18/106 anonim ***** válasza:

Szia!

Na? Vettel tesztet?

En vagyok aki a homerozest ajanlotta. Azert ajnlottam, mert szerintem egy atlag embernek, akinek nincs pl pajzsmirigy problemaja, a hoje terjessegkor 37 korul alakul. Abbol indultam ki, h a Kerdezo valoszinuleg egeszseges. En ugy tudom h ha vkinek az alaphoje 36 korul van az PM alulmukodest jelent. 36,5-36,6 a normalis alapho.

Teny h nem mondtam ezt el a kerdezonek... Ha felrevezettelek, akkor igy utolag is bocsanat! :-)

Irj, h mi ujsag, mert kivancsi vagyok!

2016. júl. 30. 10:45
 19/106 A kérdező kommentje:
Sziasztok ma fogok venni tesztet de csak holnap reggel tesztelek. Nem mertem a homet mert el is felejtettem meg nem tudom mennyi az alaphom.. mar 3 nap kesesnel tartok de a mellbimbo fajdalom es a hanyinger egyre elviselhetettlenebb. :( ha holnap reggelre se jon meg megcsinalom a tesztet es feltetlen irni fogok nektek. Koszonom a drukkokat. Szep napot nektek
2016. júl. 30. 11:45
 20/106 anonim ***** válasza:

Ja, azt meg nem is irtam le, h nekem a mellem mindig ovutol mesiig fajt. Ahogy megjott, elmult a fajdalom, illetve elotte is mar enyhult.

Amikor parom rakerdezett, h nem kellett volna mar megjonnie es amikor megneztem, h de, mar meg kellett volna, ennek ellenere a mellem meg mindig fajt, akkor mar gyanitottam a terhesseget.

Szoval ez is egy jel. :-)

2016. júl. 30. 14:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!