2 napja késik a menstruaciom es 2 napja annyira fajnak a mellbimboim hogy sirva fakadok nem birom elvisel i. Az utolso egyuttlet utan 11nappal du-n negativ lett a teszt. Nem merek ujra tesztelni meg. Mitol fajhat meg ennyire a mellbimbo?
Mivel volt mar egy vetelesed, minnel elobb tesztelned kell, utana pedig irany az orvos!!!
Ez most nem "feles" kerdese! A babad biztonsaga mulik rajta!
Az mar ugyis eldolt h megfogant e mar a baba vagy sem!
Tesztelj!!!! (akar mar most is)
Drukkolok!!! Amugy szerintem tuti pozitiv lesz!
Ha gondolod, reggel, amikor meg fekszel az agyban, dugj a nyelved ala 5 percre egy lazmerot. Ha 37 kozeli, v feletti erteket mutat, mar tesztet sem kell olyan gyorsan keritened, tuti pozi lesz!
En igy csinaltam mindketszer. Mar akkor tudtam h terhes vagyok ebbol mielott teszteltem volna.
Sok sikert! :-)
13-as voltam
Szia!
Na? Vettel tesztet?
En vagyok aki a homerozest ajanlotta. Azert ajnlottam, mert szerintem egy atlag embernek, akinek nincs pl pajzsmirigy problemaja, a hoje terjessegkor 37 korul alakul. Abbol indultam ki, h a Kerdezo valoszinuleg egeszseges. En ugy tudom h ha vkinek az alaphoje 36 korul van az PM alulmukodest jelent. 36,5-36,6 a normalis alapho.
Teny h nem mondtam ezt el a kerdezonek... Ha felrevezettelek, akkor igy utolag is bocsanat! :-)
Irj, h mi ujsag, mert kivancsi vagyok!
Ja, azt meg nem is irtam le, h nekem a mellem mindig ovutol mesiig fajt. Ahogy megjott, elmult a fajdalom, illetve elotte is mar enyhult.
Amikor parom rakerdezett, h nem kellett volna mar megjonnie es amikor megneztem, h de, mar meg kellett volna, ennek ellenere a mellem meg mindig fajt, akkor mar gyanitottam a terhesseget.
Szoval ez is egy jel. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!