Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babát szeretnék 21 évesen,...

Babát szeretnék 21 évesen, nem akarok várni, normális ez?

Figyelt kérdés

Mióta az eszemet tudom családot akarok, de mióta elkezdtem a fősulit csak egyre jobban és bármit megtennék, de a párom egyáltalán nem is akar még erre gondolni. Óvónőnek tanulok 2 éve, ugyan így 2 éve bébiszitterkedek minden korosztályú gyerekkel és nem hogy nem rettentenek el, vagy terhel le a rengeteg feladat, nagyon élvezem, feldob, és boldoggá tesz. Mindenhol gyerekeket látok, kismamákat, babákat, még a saját anyukám is terhes és borzasztóan vágyom arra hogy sajátom legyen. A párom 24, utolsó félévét tölti mesterképzésen, olyan szakon amivel szinte biztos a munkahelye és a nem kicsi jövedelme. Albérletben lakunk ugyan, saját házra mg nem lenne pénzünk, de egyáltalán nem élünk rosszul. Beszéltünk már a témáról, de ő az a fajta hogy előbb minden legyen meg, munka, ház, autó, aztán mondjuk 5-6 év múlva jöhet a gyerek. Mikor megkérdeztem, hogyha véletlenül gyereket várnék mit szólna, és azt felelte, hogy még most biztos nem örülne neki. Leendő anyósom szintúgy. A párom még arra is megkért, hogy legyünk sokkal óvatosabbak a szexben nehogy...

Szerintetek? Türelmesebbnek kéne lennem? Túl sokat szeretnék ilyen fiatalon?

2016. máj. 27. 22:20
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
69%

Bocs,királylány,de te ezt írtad:

" A párom 24, utolsó félévét tölti mesterképzésen, olyan szakon amivel szinte biztos a munkahelye és a nem kicsi jövedelme"

A "szinte biztos" és a "már fixen megvan" között van ám különbség!

Vedd ki a biliből a kezed,és kezdj te is dolgozni,mert ez a pasim eltart,amíg babázom téma még nem sok múndenkinek jött be!!

2016. máj. 29. 06:56
 22/25 A kérdező kommentje:
A párom már dolgozik félállásban és felajánlottak neki ugyan ott egy rendes állást, ezért mondtam...szinte fixen megvan akkor. De ez lényegtelen...látom hiába mondom, hogy akarok dolgozni és nem várom el, hogy a párom eltartson, nem hisztek nekem. De ez már nem az én bajom:)
2016. máj. 29. 08:18
 23/25 anonim ***** válasza:
53%
21 éves vagyok, és kismama, párom 27. Mi sem terveztük. De örülünk neki, és minden tőlünk telhetőt megteszunk. Nem tudom miért kell egyből leszólni a másikat. Nem az volt a kérdés hogy hogyan játszam ki a párom hogy babánk legyen. Aki nem tud normálisan válaszolni az ne írjon. Ilyen egyszerű. :) egyébként szerintem nincs semmi gond azzal amit érzel. Az meg hogy felhoztad hogy a párodnak biztos állása lesz nem azt jelenti hogy elakarod tartatni magad, csak jó körülmények között foganhat majd meg a baba. :)
2016. máj. 29. 16:21
 24/25 anonim ***** válasza:
54%
Nagyon át tudom érezni azt, ahogy most érzel! Én is 21 voltam, amikor összeköltöztem az akkori párommal és mindennél jobban szerettem volna gyereket. Szinte minden gondolatom e körül forgott. 4 évig voltunk együtt, nem volt sem eljegyzés, munkát nem találtam csak az utolsó 1 évben dolgoztam, így nem is tudtunk félretenni, előrelépni. Szakítottunk és bár nem mondtam le arról, hogy gyerekem legyen, de kicsit lenyugodtam. Akkor voltam 25 éves, úgyhogy azért nálam elég sokáig tartott ez az időszak, bár biztosan közrejátszott az is, hogy nem dolgoztam. Mindig fiatalon akartam szülni, de én is láttam, hogy nincs mire, úgyhogy nem is erőltettem, csak nagyon-nagyon vágytam rá. Viszont most visszagondolva nagyon-nagyon jó, hogy nem lettem terhes. Szakítottunk 4 év után, 1 hónappal később megismertem mást, aki azóta a férjem és bár tőle is az elejétől szerettem volna babát, de nem annyira kötötte ez le a gondolataimat, mint pár éve. Most 28 vagyok, én is dolgozom, azóta neki is jobb munkahelye lett és bár albérletben lakunk félre tudunk tenni nagyon sokat és így 5 év alatt meglesz egy lakás ára. Haladunk előre elég látványosan és 1 hete elkezdtük a baba projektet. :) Én is nyugodtabb vagyok így és már értem, hogy miért mondogatta anno mindenki, hogy legyek türelemmel. Jobb érzés ilyen lelkiállapotban készülni a babára. Szóval én teljesen megértelek, és bár tudom, hogy most nehéz így, de tényleg érdemes türelmesnek lenned. Én hiszek benne, hogy minden okkal történik, nem tudhatjuk mikor kell jönnie a trónörökösnek. :) Sok sikert kívánok nektek az életben! :)
2016. máj. 30. 05:53
 25/25 A kérdező kommentje:
Köszi az utolsó kettőnek, hogy megosztottátok és nem szóltatok le:) Én is hiszek benne, hogy majd jön, amikor jönnie kell..és az mihamarább lesz:)
2016. máj. 30. 10:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!