Babát szeretnék 21 évesen, nem akarok várni, normális ez?
Mióta az eszemet tudom családot akarok, de mióta elkezdtem a fősulit csak egyre jobban és bármit megtennék, de a párom egyáltalán nem is akar még erre gondolni. Óvónőnek tanulok 2 éve, ugyan így 2 éve bébiszitterkedek minden korosztályú gyerekkel és nem hogy nem rettentenek el, vagy terhel le a rengeteg feladat, nagyon élvezem, feldob, és boldoggá tesz. Mindenhol gyerekeket látok, kismamákat, babákat, még a saját anyukám is terhes és borzasztóan vágyom arra hogy sajátom legyen. A párom 24, utolsó félévét tölti mesterképzésen, olyan szakon amivel szinte biztos a munkahelye és a nem kicsi jövedelme. Albérletben lakunk ugyan, saját házra mg nem lenne pénzünk, de egyáltalán nem élünk rosszul. Beszéltünk már a témáról, de ő az a fajta hogy előbb minden legyen meg, munka, ház, autó, aztán mondjuk 5-6 év múlva jöhet a gyerek. Mikor megkérdeztem, hogyha véletlenül gyereket várnék mit szólna, és azt felelte, hogy még most biztos nem örülne neki. Leendő anyósom szintúgy. A párom még arra is megkért, hogy legyünk sokkal óvatosabbak a szexben nehogy...
Szerintetek? Türelmesebbnek kéne lennem? Túl sokat szeretnék ilyen fiatalon?
Bocs,királylány,de te ezt írtad:
" A párom 24, utolsó félévét tölti mesterképzésen, olyan szakon amivel szinte biztos a munkahelye és a nem kicsi jövedelme"
A "szinte biztos" és a "már fixen megvan" között van ám különbség!
Vedd ki a biliből a kezed,és kezdj te is dolgozni,mert ez a pasim eltart,amíg babázom téma még nem sok múndenkinek jött be!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!