Normális, hogy két halvány, de azért látható teszt után is aggódom, és újabb tesztet akarok csinálni?
Figyelt kérdés
Pénteken tudok csak orvoshoz menni, az olyan sok idő még! 2-3 napos késésnél volt jól láthatóan de halványan pozitív kétféle teszt is, mégis csinálnék még egyet, hogy erősödött-e vajon (3 napja voltak a tesztek).2016. máj. 17. 09:29
1/7 anonim válasza:
Hát csinálj! Nem ártasz vele senkinek és még magadat is megnyugtatod.
2/7 anonim válasza:
Hát csinálj. Nem egy nagy összeg, nyugodtan meglehetősen, legalább megnyugtat.
3/7 anonim válasza:
Első babára sokat vártunk. Alig hittem el. 18 napig minden reggel teszteltem. One step, olcsó.
5/7 anonim válasza:
Szerintem meg beteg. Nem leszel "terhesebb", ha minden nap tesztelsz, és nem leszel "kevésbé terhes" attól, ha nem tesztelsz.
Ráadásul a tesztek nem egyformák, aztán ha holnap halványabb lesz a csíkod, mit a mai, akkor meg majd azon fogsz pánikolni feleslegesen.
És ott a másik fele, ha bármi történne, akkor is pozit tesztelsz napokig, mert a HCG nem ürül olyan gyorsan ki, ha már elkezdett termelődni.
Szóval szerintem ennek semmilyen szempontból semmi
értelme, de Te tudod...
Lazulj le, mert különben végig fogod idegeskedni a 9 hónapot, ami a babádnak és Neked is a legkevésbé sem jó.
Boldog babavárást!
6/7 anonim válasza:
én az első pozitív teszt után még vagy 10et csináltam, 1-2 naponta, azt néztem hogy erősödik-e a csík amíg nem jutottam el dokihoz. normális, nyugi, ha megnyugtat, csináld.
7/7 anonim válasza:
Teljesen felesleges. Nekem még màsodikat sem jutott eszembe csinàlni, pedig a 2. terhességnél halvány volt a csík
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!