6 napja késik a menstruációm, eddig két halvány alig látható tesztem van. Ez normális terhességet jelenthet?
Sziasztok!
Március 11-én voltunk együtt a párommal,és baleset történt.Aktus végén vettük észre,hogy elszakadt az óvszer.Másnap (esemény után 22 órával )vettem be az Escapelle-t.(Van egy 3 éves csodálatos kislányom,de jelenleg nem engedhetek meg magamnak egy újabb babát)Sajnos pont félidőben voltam.Valószínűleg nem használt a gyógyszer.24-én kellett volna megjönnie a menstruációmnak,de semi jele sincs.Pénteken teszteltem egy nagyon halvány pozitívat.(Alig volt látható),ma megismételtem.Az eredmény változatlanul egy alig látható második csík.Nyilván pozitív,Arra lennék kíváncsi,hogy ez jelezhet-e normális ütemben fejlődő terhességet,vagy netán méhen kívüli vagy csak kémiai terhesség ? 2 napja elviselhetetlen görcseim vannak,de vérzés,pecsételés nincs.
Szerdán tudok elmenni a nőgyógyószhoz.
Kérlek,ha valaki jért már hasonló cipőben,ossza meg velem a tapasztalatait.
KÖSZÖNÖM!
A teszt erőssége nem sokat jelent mert a hcg tag határok között normális ráadásul nem mindenkinek ugyanúgy választódik ki vizeletben. Nem beszélve arról, hogy milyen koncentrációjú volt a vizelet.
Erős görcsök sajnos nem feltétlen jelentenek jót DE nem minden esetben jelent méhen kívüli terhességet természetesen. Viszont indokolt gyorsan menni orvoshoz, talán ha késik lassan egy hete látszódhat már a petezsák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!