Szerintetek normális, ha csak a gyermekáldásért akarok szexelni a párommal?
26 éves vagyok, a férjem nem csak ezért szeretné. Elég csalódott szegény emiatt. De nekem nincs szükségem a szexre.Mindenki válaszára számítok! Kort és nemet légyszi írjtok.
Köszi!
Hozzá mentél feleségül úgy, hogy ezt nem tisztáztátok előre?
Hát ez érdekes.
Mi hívők vagyunk a férjemmel, és nem is feküdtünk le esküvőig (ezért sokan hülyének is néztek, sebaj :o), de rengeteget készültünk a szexre és alig vártuk. :o)
Nem,nem normális....
Amikor megszületik a baba,az még az olyan párkapcsolatban is gondot okoz ahol egyébként mindkét fél élvezi az együttléteket.
Gondolom,hogy nagyon vágysz gyerekre,de ne így....A férjed érzései pedig jogosak.
Hát megvallom néha nekem is ez az érzésem.Volt egy -két sikertelen próbálkozás és olykor megesik hogy sírok aktus után, nem ott járok agyilag. csak az jár a fejemben hogy na most vajon összejön?? de ha lesz babánk szerintem ez biztosan változik!
25L
Egy normális párkapcsolatban a szex,ami szebbé,jobbá teszi és megkoronázza a kapcsolatot. Én tavaly szexeltem először életemben,nem azért mert nem akartam, hanem vártam arra, akivel hittem, h.jó lesz. És csodák csodálya ez a valaki,most már fél éve a férjem:)
Azóta rengeteget szexelünk,Hála Istennek,nagyon jó a kapcsolatunk.
Ja, és amúgy mi is szeretnénk már babát,de az együttlétek alkalmával nem arra gondolunk,h. most ebből lesz a baba. Egyszerűen csak élvezzük,h. örömet okozunk egymásnak.
Csak a férjeddel nincs kedved szexelni, vagy mással se lenne?!
Ez fontos! Hogy a férjedet nem kívánod vagy önmagában a szexet?
Mert akkor egyél valami afrodiziákumot, vagy valahogy próbálj ráhangolódni a szexre, hogy élvezettel csináld. Még a baba is könnyebben összejön úgy, hidd el.
36 éves nő
Nem normális dolog. Próbálj beszélni erről a férjeddel, és próbáljátok izgalmassá tenni a szeretkezést. Próbálj ráhangolódni már napközben. Menjetek újra randizni, táncolni, vacsorázni, simogassátok egymást csak úgy ne a szex kedvéért, csókolózzatok sokat.
A házasságkötés előtt kívántad egyáltalán? Felizgatott az érintése, vagy akkor sem éreztél semmit. Mert ha eleve nem vonzott szexuálisan akkor hiba volt összeházasodni vele.
Ezzel a problémával nem ártana egy spec.orvos véleményét ki kérned még ha kínos is mert ha már most itt tartasz mi lesz ha sikerül a baba és utána sokal be a férjed ami nem is lenne csoda!
Benned nem keltene dühöt a gondolat,hogy csak egy "tenyészállat"(bocs)vagy a szemében?Nem járna az agyad azon,hogy vajon miért nem kíván?Képes lennél nőnek érezni magad ha ő nem éreztetné veled?
Mi is már négy éve várjuk a babát ami nem akar jönni és én sem vagyok fehér májú de ettől még tudom élvezni az együttlétet akkor is ha éppen biztos vagyok benne,hogy az időzítés és a négy év sikertelenség miatt esély sincs a babára!
Valamit kellene változtatnod mert ez így nem helyes és a férjeddel szemben sem feer!
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!