Szerintetek normális, ha csak a gyermekáldásért akarok szexelni a párommal?
26 éves vagyok, a férjem nem csak ezért szeretné. Elég csalódott szegény emiatt. De nekem nincs szükségem a szexre.Mindenki válaszára számítok! Kort és nemet légyszi írjtok.
Köszi!
Ez nem normális dolog!! Sajnálom szegény férjedet. Még csoda hogy képes a szexre. Nekem a férjem ha azt mondom neki most vagyok félidőben, szexelni kellene, akkor nem képes rá, mert tudja miért akarom.
Ha már most így vagytok, nem lesz hosszú életű ez a házasság, és azon sem csodálkoznék, ha a férjed más nő társaságát keresné, aki élvezi a szex-et vele, nem csak egy tenyészállatnak tartja!!
Nalunk odaig jutott a dolog hogy mar o nem akart velem egyutt lenni,mert nem tudta akarom -e vagy csak a sperma kellene.
Megjegyzem hosszu ideig probalkoztunk.
Belattam hogy igy nem megy es valtoztattam,amikor megkivantam akkor voltunk egyutt.
Ha egyaltalan nem kivanod a parod az nagy baj....elobb utobb ebbol hatalmas problemaitok lesznek.
Ne haragudj, de nem arról van szó hogy a szex körül forog a világ. Akkor a te véleményed szerint, ha pl 2 gyerket akartok akkor lenne 2 aktus és kész (Feltéve persze hogy rögtön megfogan)? Heti 1-2 alkalom még nem szexmánia.
Amúgy meg ha így gondolod, miért nem kerestél olyan társat akinek hasonlóan kevés az igénye, és nem lenne gondod. Teljesen megértem ha ez zavarja a férjed. Ő viselkedik normálisan, és veled van gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!