Normális hogy ilyen fiatalon babát akarok?
21éves leszek utolsó évemet töltöm a főiskolán. Egyenlőre otthon lakom amíg iskola van de utána beköltözöm a saját lakásomba a barátommal akivel 1 éve vagyok együtt, ő 25 éves.
Nagyon szeretnék egy babát minden nap erre gondolok és nem tudm eldönteni, hogy mit tegyek. Már voltam terhes 18évesen az a bébi halva született. Egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből ezt. Anyukám is mondta, hogy szerinte kéne már nekem egy baba. Volt már valamelyikőtök ilyen helyzetben? Mi lenne a jó döntés?
Én 18-20 évesen nagyon szerettem volna babát.. De akkor meg alig voltunk együtt a párommal, nem volt pénzünk, rendes albi, én tanultam még. Aztán persze később is mindig volt valami amiért nem terveztünk babát. Most 30 éves vagyok és még mindig nincs gyerekem (soha nem is voltam terhes).. Pedig milyen jó lenne ha lenne egy 9-10 éves gyerekem :)
Viszont kérdés, hogy milyen életem lenne most, én megértem azokat is akik szerint előbb biztos háttér kell a gyerekhez. Szerintem viszont erre a kérdésre csakis te tudsz válaszolni.
21 éves vagyok és 31 hetes kismami :)
Volt esküvőnk, 2 éve vagyunk együtt, van saját ház, két saját autó, rendezett anyagi háttér. :))
Mi nem tartottuk korainak :)
Nincs megfelelő pillanat, ha mindketten szeretnétek a babát, akkor vágjatok bele! :)
Sok sikert!
Egyett értek az első válaszolóval. Ezt csak te tudod eldönteni illetve a pároddal kellene elsősorban beszélni neki mi az elképzelése. Ha azt nézzük én is fiatalon lettem anyuka 23 évesen. Most már van egy két éves kislányom. Imádom nem cserélném el semmi pénzért sem ezt az utat. Viszont nálad van egy csomó kérdés ami bennem felmerült mint eü dolgozó.
Ha akarsz válaszolsz akár itt akár privátban csak te saját magadnak válaszoljál a kérdésekre.
Lehet e tudni, hogy miért halt meg a babád? Főleg ha már nagyobb volt.
Volt e már a családban olyan akinke úgyszintén volt ilyen problémája? Voltatok e már orvosnál? Genetikai tanácsadáson stb?
Ami viszont a legfontosabb, túl tetted e magad az előző babádon? Rendesen meggyászoltad e? Nem csak azért akarsz kisbabát, hogy őt pótoljad?
Remélem helyesen fogtok tudni dönteni.
Hát igen ez mindenkinél máshogy működik, az én szüleim is 29évesek voltak amikor én születtem.
A suli végéig ki kéne bírnom, webdesigner-nek tanulok már most is van pár munkám azt otthonról is lehet csinálni ha esetleg lesz baba jövőre. Csak le kéne kötnöm magam valamivel, hogy ne gondoljak folyton erre.
Kicsit aggódom amúgy mert amiatt, hogy koraszülött voltam agyvérzést kaptam ezért 8 hetes korom óta VP shunt-öm van (szilikon szelep és cső ami a hasüregbe vezeti az agyvizet mert az nm folyik el magától). És most nyáron kicserélték a shunt-öt egy teljesen új fajtára sokkal érzékenyebb sőt elektromágnessel működik, a hasi szárnak is más az elhelyezkedése. Kicsit félek, hogy nem ffognak engedni emiatt természetesen szülni vagy esetleg valami baj történhet a hasi szárral ha nő a pocakom...és erről nem tud senki semmit :(
Remélem hamar összejön neked a bébi előre is gratulálok hozzá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!