Nagyon akarok babát, vagy mégsem?
Figyelt kérdés
Már egy éve kezelésekre járunk, hogy helyretegyük az eltolódott értékeim, és jöhessen a baba. Most már közeledik a cél, és nemsokára próbálkozhatunk. Eddig olyan türelmetlenül vártam a pillanatot, hogy mi is megpróbálhassuk végre... de azt hiszem, ahogy közeledik a pillanat, úgy kezdek egyre jobban pánikolni. Ez természetes? Vagy mégsem készültem még fel az anyaságra? Nagyon vágyom a babára, de ijesztő, hogy most akkor tényleg belevágunk majd... valahogy nem tudom, hová tenni, kettős érzés (problémáink nincsenek, nem félek sem fizikai, sem anyagi téren, a kapcsolatunk a lehető legjobb). Ti átéltetek hasonlót? Ez normális? Vagy várnunk kellene? 29 éves leszek, ha ez számít.2012. okt. 15. 00:09
1/2 anonim válasza:
Nem tudom természetes-e, de ez velem is megtörtént. Évekig küzdöttünk a gyerekért, meddőségi kezelés, stb. Amikor mondták a vérvétel alapján, hogy terhes vagyok teljesen bepánikoltam. Arra gondoltam, hogy jó anya leszek-e. El tudom-e látni majd megfelelően a gyereket. Aztán a terhesség előrehaladtával, pl amikor már mozgott, akkor elmúlt ez az érzés. Amióta pedig először megláttam, azóta semmi kétség nincs bennem. Már 2 hónapos és elég jól megvagyunk.
Azért ezt nektek kettőtöknek kell felelősségteljesen eldönteni. Én végül 32 évesen szültem, bár 26 évesen már szerettem volna.
2/2 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen természetes dolog! Persze, hogy az ember kicsit elbizonytalanodik, hogy biztosan akarja-e ezt az egészet. Sokan azt mondják, hogy csak ha a nap minden percében 100%-ig akarod, akkor vagy rá kész. Ezzel én nem értek egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!