Nem rég feküdtem le a barátommal én még szűz voltam. Gumit nem húzott a párom! Mondtam neki h kellene, mert nem akarok terhes lenni! Azt mondta, hogy nem élvezett belém nagyon messze volt tőle. Ettől lehet bajom?
A megszakítás nem védekezés. Főleg, ha kis fiatal a párod is, nem biztos, hogy ki tudja húzni időben.
Sajnos azt kell írnom, hogy van esély arra, hogy teherbe estél, drukkolok, hogy ne így legyen. És legközelebb ragaszkodj hozzá, hogy húzzon gumit!
lehetsz terhes hiába húzta ki...
bár kis vigasztalás, mi kb 1,5 évig szeretkeztünk megszakításos módszerrel, igaz megbeszéltük, ha "becsúszik" a baba az sem baj, dehát mi ugye kicsit idősebbek vagyunk (gondolom)
legközelebb mondd meg neki, ha nem vesz fel gumit akkor nem lesz szex! a gumi nem csak a terhességtől, hanem a nemi betegségektől is. ezzel most nem azt mondom, hogy a fiúd biztos beteg, csak jobb félni mint megijedni!
ja az lemaradt, hogy nem estem teherbe azalatt a másfél év alatt. csak miután már terveztük a picit!
utolsó voltam
Ha 120 órán belül vagytok, akkor még lehet kérni gyógyszert (EllaONe). Ha azon is túl vagytok és teherbe esel, akkor kaparás vagy megszülöd.
Nem értem hogy lehet vkinek ennyi esze..
Azért elképzelem a szitut:
Srác próbálja berakni.
Lány: Nem akarok babát, kellene gumi.
Fiú: Majd kiveszem.
Lány: Hát jó.
Gratulálok a sok eszedhez..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!