Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kb.2 hete kesik. :S Lehet,...

Kb.2 hete kesik. :S Lehet, hogy terhes vagyok? Meg nem akarok babat. :S (lent a tortenet)

Figyelt kérdés

19 nappal ezelott lefelkudtem a fiuval eloszor es eddig utoljara, azelott nem voltam senkivel fel evig, szoval 19 napos terhes lehetnek... :S

megszakitasos modszerrel "vedekeztunk", utana o lefurdott, majd ismet visszadugta (tudom szornyen hangzik...), de akkor mar nem ment el.

mivel addig semmi okom nem volt az aggodalomra, nem is tudom mikor volt havim utoljara (pedig tudom, hogy figyelnem kellene ra), de az biztos, hogy maximum fel-1 hetre az aktus utan meg kellett volna jonnie...

most nagyon faj a hasam kb. 4 napja, mintha megjonne es megsem,. elotte elkezdett fajni a mellem es meg nem hagyta abba...semmi folyasom nincs. most fekszem es igy is olyan,. mintha jonne meg. tegnapelott reggel annyira nagyon fajt a mehem (gorcsolt, szurt), hogy nem birtam kiegyenesedni, de meg kohogni sem. mi a velemenyetek?? :S

20 eves joghallgato vagyok, anyukam belehalna, ha terhes lennek...es en is. :S veszek tesztet szerdan, ha lesz ra alkalmam, mert a csaladdal fogunk logni a varosban.

2011. júl. 4. 06:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Hát az a teszt bizony jó lesz..

Amúgy, attól, hogy 19 napja feküdtetek le, ha véletlen terhes vagy azt az előző menstruációtól számolják, nem az aktustól. Tehát már 5 hetes lehetsz.

És ugye a megszakítás nem védekezés, főleg ha a fiúnak nincs benne gyakorlata.

Amúgy lehet, hogy csak a streszz miatt van, a tüneteket meg bemagyarázod.

Kíváncsi leszek mi lesz veled.

2011. júl. 4. 07:05
 2/13 A kérdező kommentje:

probalok nem stresszelni,. hogy nehogy amiatt kessen vagy azert legyenek tuneteim. :S

igen, errol olvastam valahol de akkor ez azt jelenti, hogy most 5 hetes terhes tuneteim kellene legyenek? nincs hanyingerem, tegnap este nem birtam a tortan es 15 perc utan nagyon leizzadtam, a mellem mar kb. 1 eve nem fajt...es most is van a mehemben az a megjon erzes. szerintetek 2 napja miert voltak olyan nagyon eros gorcseim??

2011. júl. 4. 07:11
 3/13 A kérdező kommentje:
ja es tegnap farkasehseggel kuzdottem, de ez havi elott is szokott lenni. letezik barmilyen "praktika", amivel siettetni lehetne a menstruaciot? :S
2011. júl. 4. 07:17
 4/13 anonim ***** válasza:
nem,nincsen praktika.Szerintem nagy valószínűséggel terhes vagy!Azért is jó lenne tudnod minél előbb,mert már 5hetes körül vagy és nem tudom mik a terveid.Ha nem szeretnéd megtartani a körülmények miatt elég hosszú procedúra (és drága) egy abortusz.Időben végig kell járnod a dolgokat.Sajnálom,remélem -lesz a teszted...
2011. júl. 4. 08:08
 5/13 A kérdező kommentje:
megszakitassal, havi elott 2-4 nappal is teherbe eshetek??? Jezusom...hogy lehetek ilyen felelotlen?? ha + lesz, szerintem behalok mert nem tudnek donteni... orokbeadas??
2011. júl. 4. 08:15
 6/13 anonim ***** válasza:

egyenlőre az legyen az első hogy veszel egy tesztet és meg csinálod aztán ha meg van az eredmény el tudsz gondolkozni hogy mi legyen!

írd meg hogy mi lett az eredmény!

2011. júl. 4. 09:24
 7/13 anonim ***** válasza:

Még ne stresszeld túl!

A fiú, ha pisilt is, meg fürdött is, akkor nem valószínű, hogy maradt sperma benne...

Persze bármi előfordulhat, olvastam már itt érdekes dolgokat.

Nekem is volt már, hogy 2 hetet késett, mell és méhfeszülés is volt....aztán mégis megjött. Nálam bevált egy jó forró fürdő, ami így kitágítja az ereket, felgyorsítja a vérkeringést. Nemcsak a görcsök enyhítésére jó, de reggelre megjött. :)

2011. júl. 4. 09:36
 8/13 anonim ***** válasza:

Honnan tudod h 2 hete késik ha nem tudod mikor volt az utolso mensid?ha 2 hetet késik akkor az elmaradt mensi időpontja körül lehettetek együtt,ha nem az együttléttöl számolod h azota nem jött meg akkor bizony nagy az esély a babára.

de miért nem védekeztetek?a megszakitásost nem hivnám igy...

2011. júl. 4. 09:39
 9/13 anonim ***** válasza:

csinálj tesztet mielöbb, az a biztos! én tuti nem várnék szerdáig sem.

ha nagyon ne akarod ezt a babát, s ugy döntessz nem tartod meg, már nem kell a szüleidnek tudni rola, nagkoru vagy.

én azt a döntést is megérteném, én sem szültem volna 20évesen a semmibe gyereket. persze drukkolok h ne legyen baba s remélem ez jó lecke volt(rosszindulat nélkül)

2011. júl. 4. 10:28
 10/13 A kérdező kommentje:

koszonom mindenki valaszat!!

mar irtam, hogy a dolog utan par napra kellett volna megjonnie, pontosan nem tudom mikor de az biztos, hogy LEGKORABBAN aznap,. mikor lefekudtunk. igy azert keves az eselye, nem? max. ha hirtelen ovulaltam... tudom, hogy ez nem igazan vedekezesi mod, azert is hasznaltam idezojelt.

nem tudom mit tennek, de nem akarnek soha megolni egy babat.....

ha most meguszom, tanulok az esetbol, az biztos. a forro furdot kiprobalom. koszonom, meg egyszer.

2011. júl. 4. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!