Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kb.2 hete kesik. :S Lehet,...

Kb.2 hete kesik. :S Lehet, hogy terhes vagyok? Meg nem akarok babat. :S (lent a tortenet)

Figyelt kérdés

19 nappal ezelott lefelkudtem a fiuval eloszor es eddig utoljara, azelott nem voltam senkivel fel evig, szoval 19 napos terhes lehetnek... :S

megszakitasos modszerrel "vedekeztunk", utana o lefurdott, majd ismet visszadugta (tudom szornyen hangzik...), de akkor mar nem ment el.

mivel addig semmi okom nem volt az aggodalomra, nem is tudom mikor volt havim utoljara (pedig tudom, hogy figyelnem kellene ra), de az biztos, hogy maximum fel-1 hetre az aktus utan meg kellett volna jonnie...

most nagyon faj a hasam kb. 4 napja, mintha megjonne es megsem,. elotte elkezdett fajni a mellem es meg nem hagyta abba...semmi folyasom nincs. most fekszem es igy is olyan,. mintha jonne meg. tegnapelott reggel annyira nagyon fajt a mehem (gorcsolt, szurt), hogy nem birtam kiegyenesedni, de meg kohogni sem. mi a velemenyetek?? :S

20 eves joghallgato vagyok, anyukam belehalna, ha terhes lennek...es en is. :S veszek tesztet szerdan, ha lesz ra alkalmam, mert a csaladdal fogunk logni a varosban.

2011. júl. 4. 06:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha terhes lennél, akkor ne vegyél forró fürdőt csak ha nega a teszt. Nekem a méhen kívüli terhességemet így "ölték meg", vagyis próbálkoztunk, hogy hátha megúszom a műtétet. Dokim mondta, hogy tegyek forró tömlőt a hasamra, és utána lassan fel kellett volna szívódnia, de nem szívódott fel sajnos, csak elhalt. Ha pozitív a teszt akkor ártanál egy forró fürdővel.
2011. júl. 4. 11:58
 12/13 A kérdező kommentje:
ezt ugy ertsem, hogy ha az (...) lennek es azt akarnam, hogy "elmenjen" magatol, forro vizbe kellene ulnom mondjuk 20 percre? sajnalom,. hogy ezt te atelted...
2011. júl. 4. 17:40
 13/13 A kérdező kommentje:

Na ma reggel teszteltem es abszolut negativ. :) Akkor ez most tuti, igaz?

Meg mindig nrm jott meg, a mellem tovabbra is nagyon-nagyon erzekeny, a gorcseim egyre ritkabbak. Mitol lehet ez?

2011. júl. 7. 04:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!