Kicsit bután hangzik, de véleményeket várok. Vajon lehetek így terhes? Kicsit parázok, nem akarok "ránéznek és már terhes is" típusú lenni.
Figyelt kérdés
Van már egy kislányom első hónapban sikeredett a 2 együttlétből (mindenképpen lányt akartunk ezért a peteérés miatt csak 2 alkalommal voltunk együtt abban a hónapban a hónap végén meg már pozitív voltam), tervezett volt.
Most óvszerrel védekeztünk, kicsit hevesebben szakadást nem láttam. Viszont már egy hete késik. A ciklusaim szabályosak voltak, szinte órára pontosan megjött.
Tüneteim. Majd leszakad a hasam alja, minimális görcs is volt, de nem véreztem, a mellem sem fáj.
Egy tesztet ellőttem vasárnap reggel az negatív volt.
2011. ápr. 4. 21:39
1/4 anonim válasza:
Szerintem lehetsz, persze nem biztos. A teszt nem mindig mutatja meg azonnal, várj pár napot és próbáld újra vagy menj be a legközelebbi kórházba ott megnézik ultrahanggal, az a tuti.
3/4 anonim válasza:
Csinálj még egy tesztet és irány az orvos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!