Véleményeket kérnék, immár sokadszor, tényleg akkor
volt, mikor a rendszer jelöli?
Nekem soha nem akkor volt, amikor a rendszer jelölte. Ez csak egy program és nagy általánossággal számol. Tehát ha mondjuk egy éven belül volt egy hosszabb, vagy rövidebb ciklusod, mint a megszokott, akkor már máshová (akár 2-3 nappal is odébb) teszi a peteérést, ami mint tudjuk, 12 órás fogamzóképességet jelent, tehát pont lekéshettek róla....
Miért nem használsz ovulációs tesztet? Én első hónapban terhes lettem tőle, míg a ciklus.hu figyelgetésével elment 2 évem.
2011. okt. 20. 13:16
Szerintem a 13. napon volt, mert akkor esett le a hőd, utána már csak feljebb ment. Érdekes, hogy mindkét oldalon 2 nappal későbbre húzta be.
2011. okt. 20. 13:19
3/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Első válaszolónak, látszik, hogy a magyarnál használtam tesztet ha megnézed, és azért furcsa, mert csütörtökön és pénteken pozitív volt, szombaton viszont már negatív, ezért nem értem.
Jaj, azt nem is figyeltem, hogy ovuteszt is volt. Érdekes, mert az meg még későbbre jelezte a peteérést. :) Mostmár tényleg nem értem. Amúgy az ovuteszt nem pozitív sokáig, csak max 2 napig, és az első pozitív utáni negatív napon van peteérés elvileg.
2011. okt. 20. 15:31
Első vaggyok: így már én sem értem :)
A következő ciklusnál csak figyeld a hődet és a 12. naptól minden nap használj ovutesztet, és az első pozitív napon, majd utána még két napig naponta 1x szeressétek egymást (nem szabad sűrűbben a megfelelő koncentrátum miatt :)....
Hajrá, szorítok Nektek!
2011. okt. 20. 17:20
6/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek, de azért remélem már a kövi ciklusban nem kell mérnem, bízom a szombati ovuban!
Sziasztok!
Szerintem 16-17-én lehetett ovud. Meg a teszt szerint is. A pozitív eredmény után 36-48 órával következik be az ovu, ugyhogy szerintem egyértelmű, a tesztből is meg a hőből is. Nem tudom mit nem értenek a többiek....
2011. okt. 20. 22:13
8/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó. Reményt adtál! A mai görbém:
[link] Már bocs, de a teszt szerint 18. napon volt ovuláció, de ezt a hő egyáltalán nem támasztja alá, mert már jópár nappal előtte elkezdett emelkedni a hő, ami csak peteérés után szokott. Plusz a pé napján leesik, és utána emelkedik. Ezt nem értjük. Amúgy valószínű a tesztnek van igaza, mert úgy látom, hogy az előző ciklusod is 31 napos volt, akkor meg reális is, hogy csak a 17-18. nap felé van ovulációd.
2011. okt. 21. 11:38
10/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Remélem tényleg akkor volt!
Kapcsolódó kérdések: