Véleményeket kérnék, immár sokadszor, tényleg akkor volt, mikor a rendszer jelöli?
1-2 tized fok emelkedés előfordulhat peteérés nélkül is, nem vagyunk gépek, nem lehet minden nap pontosan ugyanannyi a hő, rengeteg dolog befolyásolja az ilyesmit.
Nekem pl peteérés után is leesett néhányszor, itt sokan azt mondanák rá hogy nem is volt pé, mégis terhes lettem abban a hónapban.
Köszönöm utolsó, igazad van!
Reggel felrakom a friss görbémet, bár fájdogál menzisen a hasam, de annak még korai lenne.
Azért várd ki a végét, nekem is így visszaesett, mégis volt baba.
Bíztatásképp itt a görbém: [link]
Drukkolok!
Valószínűleg nem, de az a pozitív ovuteszt sem mérvadó nálam, bejelöltem pozitívnak azt a napot, amikor a legerősebb volt a tesztcsík, de így is halványabb volt mint a kontroll, tehát igazából nem volt pozitív.
Azóta se tudom pontosan, hogy mikor készült a baba :)
Hát én sem bízom a tesztekben, múlt hónapban 1 hétig folyamatosan pozitív volt, de nagyon erős pozitív, és mégsem akkor volt ovum.
Szóval szerintem nekem ez a hónap esélytelen, mert pont akkor nem volt itthon a férjem. Most a my Fertility-t csinálom, az péntekre tette az ovut, szerintem akkor is volt, viszont csak szombaton tudtunk együtt lenni. Szóval lekéstük :(
Azért csinálj tesztet pár nap múlva, itt semmi sem biztos :)
Majd írd meg az eredményt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!