Ha 13-án, múlthéten lefeküdtem valakivel?
Nem szedek gyógyszert, engedtem gumi nélkül.
Nem élvezett belém, de előtte pont kivette mielőtt elélvezett.
Ma kellett volna megjönnie, viszont nekem mindig késik egy, két hetet.De érzem a melleim, a hasamat, hogy megfog jönni.
Aggódhatok amiatt hogy baj történt? Ettől még teherbe eshettem?
Nem telt el két hét az ominózus eset óta.
Május 13-a.
Nyilván nem egy hónappal ezelőtti, 13-ra gondoltam.
Nem hiszem hogy elkaptam volna, akkor már lennének tünetek.
Mert volt annó hogy volt bajom
"Nem lettem beteg ...nem emitt aggódok most"
Ezt te 2 hét után "tudod".
Butább vagy, mint amilyennek a kérdésed alapján gondoltalak.
utolsó, nem 2 hét, hanem 1!
kérdező, az szép, hogy már volt nemi bajod, gratulálok!
és ugye okos ember nem a saját kárán tanul, egy csigának több esze van :)
en a helyedben azon aggodnek inkabb, hogy ha megis terhes vagy, akkor szegeny gyerekre milyen sors var..... ilyen okos anyukaval. sosem tudhatod, terhes leszel e igy, mint hogy irtak, vannk akik evekig nem esnek ugy sem teherbe, h belejuk elveznek, masokra meg mar ranez a partneruk es meg is tortenik a fogantatas.. ki tudhatja? ha mar kellett volna jonnie a menzeszednek, akkor csinalhatsz tesztet is, akar mar holnap reggel is, mert a korai terhessegi tunetek nagyon konnyen osszekeverhetoek a menzeszre utalo tunetekkel.
masreszt , te hany eves vagy hogy ilyen felelotlen vagy? sem a teherbe eses veszelye, sem a nemi betegsegek veszelye nem remiszt meg? az egyajszakas kalandok neha belefernek, de elengedhetetlen, hogy vedekezz. es ha vki egyszer megfertoz hiv-vel vagy valamilyen nagyon nehezen kezelheto, csunya es fajdalmas betegseggel, te meg tudtodon kivul a lappango betegseged tovabb adod masnak? . .... eszetlen, ostoba liba vagy.
Nem telt el két hét, így felesleges csinálnom még.
Ma kellett volna megjönnie, mert eltelt 28 nap.
Dehát ugye sosem pontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!