Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha a német magántanárommal lefeküdtem? (23F)
Németből járok magántanárhoz már 3 hónapja nyelvizsgára készülök, igazából mindig jól elbeszélgettünk, a lényeg én 23 vagyok ( férfi) ő 28, ő kezdeményezett a hétvégén.Tudom szerencsés vagyok...vagy nem ? Ezek után , hogy járjak hozzá ? Szerintem jobbha új tanárt keresek, jó volt meg minden, mondjuk gonosz módon az is felmerült bennem ,hogy így ingyen kapnám a német leckéket, de félre téve a viccet lelkileg rosszul érzem magam, plusz tudom, van valami barátja, mondjuk ilyen szobanövény pasinak néztem először.
Jó döntés, ha egy sms-be megirom neki, hogy többet nem szeretnék menni ?
Ez a nő valószínű minden harmadik padavanjával lefekszik, szóval nem vagy annyira szerencsés. Én legalábbis nem érezném magam annak, ha csak egy vagyok a százból egy nem túl válogatós nőnél.
Illetve nem lehet túl jellemes az a akinek barátja van, de mással hetyeg. És az most nem érv hogy "szobanövény pasi" a barátja.
Azt már nem is kommentálom, hogy "az is felmerült bennem ,hogy így ingyen kapnám a német leckéket" - illetve annyira azért igen, hogy sokat képzelsz magadról meg a szexuális teljesítményedről. A stílusod is eléggé arrogáns, nem szimpatikus.
Szerintem cserélj oktatót, mert ez így nagyon ott fog maradni közöttetek. Ez így nemigen lesz hasznos tanulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!