Múlthéten buliból hazajövet részegen lefeküdtem a város egyik hajléktalan nőjével kb 35 éves (nem rossz), de olyan, hogy 1 fröccsért bárki megrakhatja, én is megtettem ezt (hozzáteszem nagyon oda voltam) Mi ez?
Figyelt kérdés
Azóta az eset óta a nemi szervemen vöröses hólyagok és fehér kis pattanás félék vannak körülötte és nagyon égető érzés kínos,amikor pisilek.Nem beszélve arról,hogy úgy tud viszketni sokszor,mint még sohasem.Mi tévő legyek?2013. aug. 11. 19:47
1/17 anonim válasza:
Ne írj ki több kamukérdést ma már!
2/17 anonim válasza:
menj el dokihoz ha még használni akarod a szerszámot
3/17 anonim válasza:
Holnap hétfő!
Bőr-nemibeteg gondozó/Urolológia legyen az első programod!!
Ne szarozz,nézesd meg kitudja miket szedtél össze!
Nemtudok így mit mondani,de hogy nemjó jel az biztos!
Utóirat:
Hogy az istenbe sikerült ezt összehozni azzal a "nővel" ??
4/17 anonim válasza:
Egy hajléktalan ingyenprostival feküdtél le gratulálok, annyi nemi bajt összeszedhettél, hogy lerohadhat a pöc söd.
6/17 A kérdező kommentje:
Nagyon kellemetlen,anyámnak nem akarom elmondani,mert cikinek tartom,részeg voltam tényleg,józanon soha nem nyúltam volna hozzá,de sokszor nagy fájdalmakkal jár a wc-zés..amúgy 18/F
2013. aug. 11. 19:56
7/17 anonim válasza:
Ha ez nem trollkodás, akkor bőr és nemibeteg gondozó már holnap! a véleményemet inkább nem fejtem ki..
8/17 anonim válasza:
Borítsd le vodkával, holnap meg doki!
9/17 anonim válasza:
Menj igyál egy kicsit dugd meg még1x és hátha lerohad a pcsöd dokihoz
se kell utána menni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!