Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit április végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Itt a folytatás! Minden régi és új tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt!
(A februárit és a márciusit is én írtam ki)
Sziasztok! 2.-ra nem varom,de szombaton tuti tesztelek egyet,mert mar nagyon kivancsi vagyok! Deukkoljatok :)
A
E! Sajnálom, de várunk a következő csoportba még ha csak csendes társnak is és kívánom a legjobbakat! :)
Zsu! Örülök, hogy minden rendben van! Boldog babavárást kívánok!
A! Természetesen drukkolunk! Majd írd ám meg, hogy mit teszteltél! Tüneteid vannak?
#372! Nem írtál nevet... :) Ugye nem jött meg? Drukkolok és te is írj, ha teszteltél!
Cukibaba! Majd írd meg mit mondott a doki!
Képzeljétek, továbbra is semmi...
Én ezt már tényleg nem értem, mert tudom, hogy mikor van pé-m, és rá óramű pontossággal 14 napra szokott megjönni. Ma már a 15. napon tartok. Nyilván egy nap késés nem nagy dolog, de hogy pont most késsen...:@
Tesztet nem csináltam, mert nincs itthon, majd lehet délben veszek/csinálok egyet, nem megyek addig mosdóra.
Egyébként tényleg furcsa az egész, mert fáj a mellem, ami nekem eddig csak akkor fájt, amikor a fiammal estem teherbe, de absz. úgy érzem, hogy mindjárt megjön, ami akár még tünet is lehetne, de - elnézést, hogy ilyen részletes vagyok - "megnéztem" a hüvelyváladékomat (jó, tudom, nem szabad) mert a tisztasági az tiszta, de belül már kezd egy kissé véres lenni, így ebből meg úgy gondolom, hogy felesleges is délben tesztelni...
Na, úgyhogy bolondozik a szervezetem továbbra is... :)
E.
E! Hát nem egyszerű... :) Ha nagyon nem bírod ki, akkor tesztelj délben, de ha bírsz várni, akkor holnap reggel, ha addig se jön meg.
Csajok most néztem rá a naptárra és esett le, hogy már a hét végén ki kell írni az új kérdést, mert megint elrepült egy hónap... :O
Hajráhajrá Gabi, megy a drukk!
E.
E drukkolok! Szerintem is csinalhatod delbe,ha mar kesik is! Nekem az elsonel mensi elott 3nappal delutanibol egyertelmu pozi volt :)
Kerdezo, szombaton tervezem,hogy csinalok,tovabb nem birok varni! :)
Tunetem nincs igazabol! Szurkalgat neha a hasam,de ez nem ujkeletu,meg nehany napja nagyon fazok! Allandoan agyfutessel fekszem le aludni is (pedig a lanyom miatt nyilvan nincs hideg a hazban) es egesz nap tudnek aludni,de ez sem nagy dolog,mert amugy is nagyon lusta vagyok mindig :D
Hat majd meglatjuk!
Veled mi a helyzet kerdezo?
A
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!