Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit április végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Itt a folytatás! Minden régi és új tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt!
(A februárit és a márciusit is én írtam ki)
A! Nem adom fel, de még csak nem is érzem, hogy sikerült ( mondjuk én eddig egyszer se éreztem, vagyis amikor éreztem, akkor nem voltam terhes, másik 2 alkalommal meg igen - abból 1 baba maradt meg, ő a kislányom ).Akkoriban nem is foglalkoztunk azzal, hogy mikor kéne együtt lenni ( igaz nem is kellett, mert friss kapcsolat volt és hát gondolom a fiataloknál a friss kapcsolatot nem kell bemutatni :D ). Amióta tesót szeretnénk, figyelem a testem jelzéseit és mégse jön. Majd kiderül. Még 9 napom van a következő esedékes menzeszig. A hétvége gyorsan megy, jövő héten meg tuti már előtte tesztelek, az előző hónapokból kiindulva.
Veled mi a helyzet?
Kerdezo ez nalam is igy van! Az elso egy alkalombol osszejott,most pedig mar ez a 3. sikertelen honap a kistesora varva! Nekunk se nagyon akar jonni... De csak azert is,meg ma tesztelni fogok,mert mar nem birom tovabb 😂 pedig meg 3nap van nemvartig... Hatha! A lanyomnal is 3nappal elobb mutatta ki! Szoval kicsit gyujtom a pisit mert kb masfel-2oraja pisiltem es lovok egyet 😁
A
Csakok nem hiszitek el!!! Halvany pozi! Meg nem telt le a 3perc se!!! Mindjart toltok kepet!!!
A
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!