Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog tesztel...

Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit április végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Itt a folytatás! Minden régi és új tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt!

(A februárit és a márciusit is én írtam ki)

2016. márc. 30. 12:50
❮❮ ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... ❯❯
 381/452 A kérdező kommentje:

E! Na, csináltál végül tesztet?

Gabi! Nagyon drukkolok és várom a teszt eredményét! :)

A! Tőled is nagyon várom az eredményt! Szombatig már nincs sok idő! :)

Kívánom, hogy mindegyikőtöknek szép 2 csíkos legyen a teszt! :) ( képeket is várom ám :D )

Hát, én még nagyon az "elején" vagyok ennek a hónapnak. Nekem 10-én volt az utolsó menzeszem 1. napja, így az ovum olyan 23-24 körül lehetett ( nem tudom pontosan, mert nem hőmérőzök és nem tesztelek ). Szóval majd ennek a hétnek a végén lehet csak a beágyazódás kezdete. Tegnap volt reggel 7-kor egy nagyon erős hasi görcsöm ( 20 percig nem engedett a szorításból és végére már beszélni se volt erőm ). Az ügyeleten kezdtem, majd elküldtek kivizsgálásokra (hasi uh, sebészet, nőgyógyászt és a végén a kórházban kötöttem ki, ahol vért vettek). Semmit se találtak... Annyira durván vizsgált meg a nődoki, hogy ha a kis megtermékenyített petécském ott vándorolt volna, akkor abból nem lesz semmi. Majd kiderül. Amúgy május 7. a következő mensi esedékessége.

2016. ápr. 27. 13:33
 382/452 anonim ***** válasza:

Jujj kerdezo sajnalom,hogy igy jartal 😐 remelem azota minden rendben veled! Drukkolok,hogy ez a honap sikeres legyen vegre mindegyikonknek! :)

Es mindenkepp fogok tenni kepet a tesztemrol akkor is,ha negativ :D de remelem nem lesz az :)

A

2016. ápr. 27. 13:41
 383/452 A kérdező kommentje:
Ma már dolgozok, szóval jobban vagyok, csak tudnám, hogy mi lehetett... :( Amúgy nem hinném, hogy sikeres ez a hónap, mert abban a 1,5 hétben, mikor esélyes lehetett (én voltam beteg a hét elején, majd a párom lett lázas) nem igazán tudtunk együtt lenni. :( Ugye olyan 23, 24 lehetett ovum, nyákom most 5!!! napig volt,de nagyon nagy mennyiségben (20-tól 24-ig)! :O, együtt meg csak 21.-én és 22.-én tudtunk. :(
2016. ápr. 27. 13:57
 384/452 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Megint van egy kis időm írni :)!

Nálam napok óta tartó mellfeszülés és hasfájás van.Esténként már fel kell kelnem pisilni is mert nem bírom ki reggelig....ma teszteltem napközbeni pisiből....hát időn belül mintha lett volna rajta valami majd száradás után is látom a csíkot a teszten....bár az ilyen csíkoknak nem hiszek már.Majd pár nap múlva tesztelek ha kibírom addig :)

Mindenkinek nagyon szurkolok!

Nicol

2016. ápr. 27. 14:36
 385/452 A kérdező kommentje:
Nicol! Hol tartasz amúgy? Képet kapunk? Nagyon drukkolok neked!!!
2016. ápr. 27. 14:43
 386/452 anonim ***** válasza:

Ciklusom 27. napján tartok...ha a múlt hónapot nézem akkor van még 2-3 napom mensiig...Mutathatok képet,de annyira halvány,hogy a képen nem is látszik rajta semmi...úgyhogy ez negatív

[link]

Nicol

2016. ápr. 27. 14:58
 387/452 A kérdező kommentje:
Akkor van még pár napod... Sajnos nem látom... :( Szorítok! :)
2016. ápr. 27. 15:00
 388/452 anonim ***** válasza:
Nicole ezen sajnos en sem latom 😐 de meg van remeny,ne add fel! :)
2016. ápr. 27. 15:20
 389/452 anonim ***** válasza:

Aranyosak vagytok!Nem adom fel sőt most nem is zavar ha megjön....jövőhéten költözünk és szerintem nem is tudtunk most jókor együtt lenni

Nicol

2016. ápr. 27. 17:46
 390/452 anonim ***** válasza:

Kerdezo! Amikor a legjobban nem szamitasz ra!

Nekem a lanyom 1alkalombol jott ossze! Tudom,mert mielott kiment a ferjem kulfoldre egyetlen egyszer nem vedekeztunk utolso ejszaka es mikor mar jott haza,volt egy belso erzesem,hogy itt tuti van valami/valaki! Aztan mensi elott 3nappal pozitivat teszteltem :D

Szoval nem szamit hanyszor tudtatok egyutt lenni,egy spontanbol is ossze johet! Es tenyleg mikor nem is szamitasz ra! Szoval ne add fel!!! :)

A

2016. ápr. 28. 00:10
❮❮ ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!