Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit április végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Itt a folytatás! Minden régi és új tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt!
(A februárit és a márciusit is én írtam ki)
Zsu!
Köszönöm a bíztatást én meg boldog születésnapot kívánok utólag is meg gratulálok a babához :)
Boldog babavárást :)
Sziasztok!
Teszteltem, de negatív lett... :/
Igen, 13. dpo.
Hát nem tudom. Azért is látok nagyon kevés esélyt, mert a fiammal már a 10. dpo-n pozitív volt a teszt és nem kellett keresni a 2. vonalat, de tudom, hogy minden terhesség más :)
Végülis holnap kiderül, mert ha nincs baba, akkor holnap tuti megjön, nem szokott késni.
E.
Teszt negatív, és jön megfele, úgyhogy majd a következő ciklusban :)
De nem biztos, hogy a májusi csoporthoz tudok csatlakozni, mert nekem 35 naposak a ciklusaim, úgyhogy pont lecsúszok a májusi csoportról szerintem :)
Azért figyelem majd azt is :)
Megy a drukk mindenkinek :)
E.
Sziasztok!
Megjártam az orvost, ígértem, hogy beszámolok.
Úgy tűnik, minden rendben odabent, egy darab apróság, már 9+5 napos vagyok, és "integetett" a pici kezével.
Mindenkinek mihamarabbi gyermekáldást kívánok, lehetséges hogy a májusiba is benézek majd azért.
Gondolok Rátok!
Szeretettel:
Zsu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!