Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit április végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Itt a folytatás! Minden régi és új tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt!
(A februárit és a márciusit is én írtam ki)
Csajok kiírtam a kérdést! :) Várok mindenkit, aki még a pozi tesztre vár és azokat is, akik már pozi tesztesek, de drukkolnának nekünk!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Szia N! En december 28.-an szultem meg a masodik kislanyomat! 39.heten inditott a dokim,mert akkor mar 2hete nem tetszett neki az NST eredmenyem,vegul szules utan kiderult,hogy a nyakara volt tekeredve a zsinor,de hala istennek nem lett semmi baja! A szules nem volt tul jo! Nem ugy keszultem,hogy szulni megyek,csak NST-re,aztan elotte valo ejszaka semmit nem aludtam ugy fajt a derekam es aznap enni se ettem igy mire kora este a szulesre kerult a sor,mar ehes es kimerult voltam,igy minden tolofajasnal amikor nyomnom kellett,elajultam. Vegul nem emlekszem,hogy en szultem-e meg,vagy a doki valahogy kihuzta,mert en ajult allapotomba voltam es csak arra eszmeltem fel,hogy mar sir...
orulok,hogy osszejott nektek a baba es kivanom,hogy tokeletes szulesed legyen! :)
A
35hetre? 😧😐 a lenyeg,hogy jol van! En is azt hittem,hogy valahogy majd beavatkoznak a vegebe,de nem... nem az szamit,hogy szuletnek csak,hogy egeszsegesek legyenek :)
Na en a gatammal szenvedtem sokaig! Az elsonel nem fajt ennyire. Probaltuk a gatvedelmet,de mivel minden nyomasnal elajultam,azt mondta a dokim,hogy ha nem vag egy picit,sosem szulok meg 😐 Ameddig nem volt meg a varratszedes,se ulni,se oldaltfekudni,se menni nem tudtam normalisan... igy,hogy ravagtak az elozo hegre,eleg fajdalmas volt,de tuleltuk :D viszont a tejem elapadt 😕😐
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!