Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog tesztel...

Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit április végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Itt a folytatás! Minden régi és új tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt!

(A februárit és a márciusit is én írtam ki)

2016. márc. 30. 12:50
 441/452 anonim ***** válasza:
sziasztok csajok !! voltam az eredmenyekkel orvosnal es adott duphastont 6 honapig kell szedjem de a ciklus 16 napjatol 10 napig !!! es utanna ujra kell menjek kontrolba , de mit csinal a gyogyszer minek van ? :) koszonom szepen !!! cukibaba
2016. ápr. 29. 11:14
 442/452 A kérdező kommentje:
Cukibaba! Hallottam már a gyógyszer nevét, de nem tudom mire van. :S
2016. ápr. 29. 11:31
 443/452 anonim ***** válasza:
olvastam hogy terhessegnel is adjak , de aki meg nem terhes ? progeszteron potlasra is valo de aki tud meg valamit segitsen koszonom :D cukibaba
2016. ápr. 29. 12:01
 444/452 anonim ***** válasza:
valaki belinkeli az uj csoportot ??? koszonom , cukibaba
2016. máj. 1. 09:14
 445/452 A kérdező kommentje:
Még nem írtam ki,majd holnap és belinkelem,persze!
2016. máj. 1. 15:55
 446/452 A kérdező kommentje:

Csajok kiírtam a kérdést! :) Várok mindenkit, aki még a pozi tesztre vár és azokat is, akik már pozi tesztesek, de drukkolnának nekünk!

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2016. máj. 2. 09:36
 447/452 anonim ***** válasza:
Sziasztok lányok N vagyok! Visszaolvasgattam ezt a kérdést, rossz volt olvasni, hogy itt vesztettük el az előző bébit.. De azóta már a 34. Hetet tapossuk! Van itt még valaki aki olvassa? Ki hogy van azóta?
2017. jan. 11. 12:35
 448/452 anonim ***** válasza:

Szia N! En december 28.-an szultem meg a masodik kislanyomat! 39.heten inditott a dokim,mert akkor mar 2hete nem tetszett neki az NST eredmenyem,vegul szules utan kiderult,hogy a nyakara volt tekeredve a zsinor,de hala istennek nem lett semmi baja! A szules nem volt tul jo! Nem ugy keszultem,hogy szulni megyek,csak NST-re,aztan elotte valo ejszaka semmit nem aludtam ugy fajt a derekam es aznap enni se ettem igy mire kora este a szulesre kerult a sor,mar ehes es kimerult voltam,igy minden tolofajasnal amikor nyomnom kellett,elajultam. Vegul nem emlekszem,hogy en szultem-e meg,vagy a doki valahogy kihuzta,mert en ajult allapotomba voltam es csak arra eszmeltem fel,hogy mar sir...

orulok,hogy osszejott nektek a baba es kivanom,hogy tokeletes szulesed legyen! :)

A

2017. febr. 5. 23:12
 449/452 anonim ***** válasza:
Szia A! Gratulálok a babához! Rohan az idő... Az én kislányom is megszületett (3.baba) 01.28-án, 35 hétre! Képzeld 2 sima szülés után császár lett... :( Nagyon kemény volt, még lábadozom, az epidurálistól migrénem lett, a heg még fáj, még benne is a varrat! A kismanó jól van, ügyes kisbaba! :) Neked milyen a kettővel? :)
2017. febr. 6. 06:55
 450/452 anonim ***** válasza:

35hetre? 😧😐 a lenyeg,hogy jol van! En is azt hittem,hogy valahogy majd beavatkoznak a vegebe,de nem... nem az szamit,hogy szuletnek csak,hogy egeszsegesek legyenek :)

Na en a gatammal szenvedtem sokaig! Az elsonel nem fajt ennyire. Probaltuk a gatvedelmet,de mivel minden nyomasnal elajultam,azt mondta a dokim,hogy ha nem vag egy picit,sosem szulok meg 😐 Ameddig nem volt meg a varratszedes,se ulni,se oldaltfekudni,se menni nem tudtam normalisan... igy,hogy ravagtak az elozo hegre,eleg fajdalmas volt,de tuleltuk :D viszont a tejem elapadt 😕😐

2017. febr. 6. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!