Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit április végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Itt a folytatás! Minden régi és új tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt!
(A februárit és a márciusit is én írtam ki)
Tünde a doki is az utolsó mensi első napjától számolja, az a jó kalkulátor ahol nem kell megadni a ciklus hosszát. Nekem aug 25 jósolta a kisfiamat, a doki is azt mondta és meg is született aznap.
Nálam mensi még sehol, hő 37,1 továbbra is. Jó hétvégét mindenkinek.
Dirty
Neked is dirty!
Megy a drukk!Mikor tesztelsz ujra?
Andi
Az nem nyák, állagra olyan de mégsem az. Miért nem próbálod a hőmérőzëst?
Nálam mėg mindig semmi reggeli hő 37,2.
Dirty
Sziasztok!
Első próbálkozós hónap, ovu kb 12-én lehetett, de aznap mi nem tudtunk együtt lenni, csak másnap, ill előtte vagy 3-4 nappal, úgyhogy nem hiszem, hogy sikerült ez a hónap, de hátha :)
Amúgy tünet természetesen még semmi, a teszttel még várok, bár a kisfiamnál 10.dpon már jól kivehető pozi volt a teszt. Egyébként akkor azért teszteltem olyan hamar, mert az együttléttől végig húzódott, enyhén görcsölgetett a hasam, innen gondoltam, hogy valami lehet a dologban, de most semmi különös nincs. Inkább úgy veszem ezt a hónapot, hogy kicsi az esély, és akkor nem üt szíven annyira, ha megjön, de azért ne jöjjön :)
E.
Szia Detty, en emlekszem rad, irtal azokban a honapokban is, mikor en voltam a kerdezo. :)
Nagyon szepek a tesztjeid. :) Gratula!
Andi
E!
En ezt a honapot total eselytelennek hittem, es megis szep ketcsikosokat pisiltem.:)
Szoval barmikor barmi lehet!
Andi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!