Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit április végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Itt a folytatás! Minden régi és új tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt!
(A februárit és a márciusit is én írtam ki)
Két napig nagyon olyan erős fájdalom mint a mensi erős napjain, tegnap már nem igazán csak derékfájdalom, szúró érzés, ma meg inkább csak a petefészek környékén éreztem szúrásokat.
Dirty
Jó reggelt. A mai napra vártam, ma vagyok a 34. napon, de semmi. Tegnap este volt valami kis halvány rózsaszínes maszat a wc papíron, azt hittem reggelre megjön. Reggeli hő még mindíg 37,0 a teszt amit csináltam negatív. Eddig csak vaterás tesztet csináltam, ha holnap se jön meg, akkor veszek majd valami értelmeset, és megnézem azzal.
Dirty
Dirty!
Ezt a tesztet hasznaltam, reggeli elsobol hamarabb, es erosebben pozitivabb lett, mint a Gabriel. Erdemes kiprobalni.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!