Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Érdekel valakit a jóstesztelés...

Érdekel valakit a jóstesztelés? Esetleg van aki csatlakozna?

Figyelt kérdés

Az első babónál összejött,most a másodikat tervezve ismét belevágok...(remélem nem fölöslegesen) ha érdekel,minden reggel csinálok egy LH tesztet figyelve,hogy erősödik-e és meg is osztom veletek! (Mensi előtt vagyok 5nappal)

Ez a ma reggeli tesztem:

[link]

Ezen pedig összehasonlítva a bő egy évvel ezelőtti,amiből egy csodaszép lányunk lett és a mai:

[link]

Sok sikert mindenkinek,remélem lesz aki csatlakozik...! :)

2016. márc. 25. 10:26
 81/93 anonim ***** válasza:
29%
Hajrâ....én sem azt mondtam hogy terhes sőt pont azt mondtam h nem az....:D nagyon megijedtem....:D
2016. ápr. 10. 07:23
 82/93 Babu79 ***** válasza:
60%

Kedves kérdező!

Nagyon sajnálom, hogy idáig fajult ez a szerintem jó kis kérdésed. Kíváncsi lettem volna még kinek milyen eredményei születtek a témában, hiszen sokunkat foglalkoztat ez a dolog, és nagyon jó lett volna megosztani a tapasztalatokat. Én továbbra is szorítok neked, és mindenkinek aki itt volt és próbálkozik, hogy sikerrel járjatok! Szerintem ne idegeskedj a trágár és provokatív hozzászólások miatt, csak szomorú, hogy így tönkreteszik ezt a jó kis csapatot... :-(

2016. ápr. 10. 07:33
 83/93 anonim ***** válasza:
23%
csapat ???? ez vicc :D
2016. ápr. 10. 07:41
 84/93 A kérdező kommentje:
Babu 79 nem ront el semmit! Jelentem az osszes hozzaszolasat,ha tovabb folytatja e-mailt irok az adminoknak,hogy nem all le a kotozkodessel es nagy esellyel torolni fogjak ot a gyakorirol es akkor mar egyaltalan nem fog tudni hozza szolni! Engem nem kulonosen hat meg amit csinal,inkabb csak nevetek rajta,hogy milyen ertetlen,tudatlan kozozkodos eletenincs ember 😂
2016. ápr. 10. 11:51
 85/93 anonim ***** válasza:
39%
:D
2016. ápr. 10. 13:04
 86/93 anonim ***** válasza:
55%
Olyan jót kacagtam, amikor olvastam a válaszokat. :D Csináltam ma is LH-t, csak pechemre picikét selejtes volt a teszt, így értékelhetetlen, na nem baj, majd holnap. Csak hogy "okoskodjak" kicsit ma reggel még magasabb lett a hőm mint eddig, igaz csak 2 tized fokkal. Persze ilyen idiótának mint én minek gyerek, bár a szaporodáson már túl vagyunk, ugyanis van már 2 gyönyörű és okos gyerekem. Ha csak annyit fognak majd tanulni és tudni mint én már akkor elégedett leszek velük. :)
2016. ápr. 10. 13:30
 87/93 anonim ***** válasza:
15%
na mi van a kacagásnak sírás a vége....sok a selejtes ovu teszt esetleg ??? :D
2016. ápr. 13. 20:24
 88/93 A kérdező kommentje:
Teged meg mindig nem hianyolt senki! Majd felhivlak,ha szuksegunk lesz a kommentedre! 😉
2016. ápr. 13. 23:51
 89/93 anonim ***** válasza:
26%
hívjál fel kérlek :D
2016. ápr. 14. 00:32
 90/93 A kérdező kommentje:
Mondom ha szuksegunk lesz a kommentedre! Most meg nincs! De vard a hivast,hatha megcsorren a telefonod 😉
2016. ápr. 14. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!