Érdekel valakit a jóstesztelés? Esetleg van aki csatlakozna?
Figyelt kérdés
Az első babónál összejött,most a másodikat tervezve ismét belevágok...(remélem nem fölöslegesen) ha érdekel,minden reggel csinálok egy LH tesztet figyelve,hogy erősödik-e és meg is osztom veletek! (Mensi előtt vagyok 5nappal)
Ez a ma reggeli tesztem:
Ezen pedig összehasonlítva a bő egy évvel ezelőtti,amiből egy csodaszép lányunk lett és a mai:
Sok sikert mindenkinek,remélem lesz aki csatlakozik...! :)
2016. márc. 25. 10:26
11/93 anonim válasza:
Köszönöm a segítsèget,sose hallottam erről :) de ki fogom próbálni!
12/93 A kérdező kommentje:
2016. márc. 26. 09:54
13/93 anonim válasza:
Szerintem valamivel határozottabb a mai.
14/93 anonim válasza:
Majd ha a mai is megszáradt teljesen, akkor rakj képet, úgy jobban össze lehet hasonlítani! Hcg-t nem csináltál?
15/93 A kérdező kommentje:
De csináltam,még totál negatív... Bár nem is vártam nagyon mást 😐
2016. márc. 26. 10:34
16/93 anonim válasza:
Hány teszt kell h biztosabb legyen ?
17/93 A kérdező kommentje:
Na ezt nem tudom! Én 5db-osat vettem és így csinálok minden nap egyet! Mivel a várt mensiig még van 3napom,úgy keztem el,hogy mensiig minden nap egyet,tehát alapból 5nappal előtte! :)
2016. márc. 26. 11:56
18/93 A kérdező kommentje:
Újra lefényképeztem és át tettem negatívba,hátha így jobban lehet látni!
Felső tegnapi,alsó mai:
Na melyik tűnik erősebbnek? ŐSZINTÉN!?
2016. márc. 26. 13:59
19/93 anonim válasza:
Talán az alsó picivel erősebb. Nem sok a különbség. Majd holnap! Drukk! :)
20/93 A kérdező kommentje:
Nagyon reménykedem! :)
2016. márc. 26. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!