Érdekel valakit a jóstesztelés? Esetleg van aki csatlakozna?
Az első babónál összejött,most a másodikat tervezve ismét belevágok...(remélem nem fölöslegesen) ha érdekel,minden reggel csinálok egy LH tesztet figyelve,hogy erősödik-e és meg is osztom veletek! (Mensi előtt vagyok 5nappal)
Ez a ma reggeli tesztem:
Ezen pedig összehasonlítva a bő egy évvel ezelőtti,amiből egy csodaszép lányunk lett és a mai:
Sok sikert mindenkinek,remélem lesz aki csatlakozik...! :)
A kérdező kommentje:
Nekem mar nem kell...holnap utanra nem varta,erre most elkezdtem verezni....
33%-os vidd mar innen magad....
Az ovuteszt,nem hcg teszt! Mi is tisztaban vagyunk vele,hogy ez nem 100%-os.ez csak elobb kimutathatja,mint a hcg,de nem szabad biztosra venni. Igen,nalam erosodott picit es vegul megjott. Az elso babamnal viszont sokkal intenzivebben erosodott,aztan mensi elott 3nappal a hcg is pozitiv lett! Itt most o sem azt mondta,hogy tuti a terhessege,csak arrol beszelunk,hogy ez egy jo jel es biztatobb mint a semmi! Nem veletlenul van 33%-od,mert gondolom mindenhova okoskodni probalsz a tudatlan hulyesegeddel,de elobb tanuld meg ertelmezni amit irunk es csak aztan fedd fel a tanulatlan butasagod,hogy meg ertelmezni se tudsz! Szep almokat! Es ha lehet,pontozza le mindenki ezt a 33%-ost,mert eskuszom meg egy ilyen ertetlen embert eletembe nem lattam!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
mennyi ilyet linkeljek be ...ahelyett hogy engem osztasz olvassgass....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!