Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Érdekel valakit a jóstesztelés...

Érdekel valakit a jóstesztelés? Esetleg van aki csatlakozna?

Figyelt kérdés

Az első babónál összejött,most a másodikat tervezve ismét belevágok...(remélem nem fölöslegesen) ha érdekel,minden reggel csinálok egy LH tesztet figyelve,hogy erősödik-e és meg is osztom veletek! (Mensi előtt vagyok 5nappal)

Ez a ma reggeli tesztem:

[link]

Ezen pedig összehasonlítva a bő egy évvel ezelőtti,amiből egy csodaszép lányunk lett és a mai:

[link]

Sok sikert mindenkinek,remélem lesz aki csatlakozik...! :)

2016. márc. 25. 10:26
 71/93 anonim ***** válasza:
44%
ha jövő héten kéne megjönnie meg éppen hogy ovu lesz....a mensi előtt egy két nappal szoktak ovu teszttel jós tesztelni nem egy héttel a mensi előtt...az még simán lehet ovu....simán
2016. ápr. 9. 14:50
 72/93 anonim ***** válasza:
Hogy a p..ba lenne már ovu. 29. ciklus napon vagyok, 32-35 naposak a ciklusaim. Nem azt írtam hogy terhes vagyok hanem hogy kiváncsiságból csinálom. Ebből még bármi lehet. És az ovu tuti megvolt, fel is ment utána a hő szépen és azóta is fent van, de ha okoskodni akarsz még akkor várom a további frappáns hozzászólásodat. :)
2016. ápr. 9. 15:43
 73/93 A kérdező kommentje:
#72 mennyi van meg mensiig?
2016. ápr. 9. 17:41
 74/93 anonim ***** válasza:
Még 4 vagy 5 nap, sajnos nem pontos.
2016. ápr. 9. 18:41
 75/93 A kérdező kommentje:
Na akkor hamarosan probalhatsz tesztelni,ha ugyan olyan eros lesz az ovu teszted. Legalabbis az elsonel nekem mensi elott 3nappal total pozitiv lett a hcg tesztem is.hatha neked is :) drukkolok
2016. ápr. 9. 20:36
 76/93 anonim ***** válasza:
44%
nem okoskodtam de te csak egy fajta választ vársz.....azt hogy hurrá tuti jó jel hogy ilyen erős az ovu teszted....hát ha ezt akarod látni leírom ...de hidd el az ovu teszt nem hcg...igen hallottam már én is átfedést az lh és a hcg között de semmi nem bizonyítja.....egyébként nekem múltkor 40 napra jött meg 25 napos ciklusoknál és elmentem dokihoz se cisztát nem látott sem terhesség jelét ...viszont késő ovut valószínűsített.....de te olyan hangnemben osztottál itt le azért mert nem azt a választ adtam amit te vártál...az már okoskodás....egyébként ha megjönne és mégis ilyen erős az lh teszted....elgondolkodnék hogy mitől lehet.....
2016. ápr. 9. 22:32
 77/93 anonim ***** válasza:
44%
egyébként a kérdező épp maga írta le hogy a mensi előtt milyen erős volt az ovu tesztje de biztat téged....gondolkodj már ember !!!!!
2016. ápr. 9. 22:35
 78/93 anonim ***** válasza:
29%

A kérdező kommentje:

Nekem mar nem kell...holnap utanra nem varta,erre most elkezdtem verezni....

2016. ápr. 9. 22:39
 79/93 A kérdező kommentje:

33%-os vidd mar innen magad....

Az ovuteszt,nem hcg teszt! Mi is tisztaban vagyunk vele,hogy ez nem 100%-os.ez csak elobb kimutathatja,mint a hcg,de nem szabad biztosra venni. Igen,nalam erosodott picit es vegul megjott. Az elso babamnal viszont sokkal intenzivebben erosodott,aztan mensi elott 3nappal a hcg is pozitiv lett! Itt most o sem azt mondta,hogy tuti a terhessege,csak arrol beszelunk,hogy ez egy jo jel es biztatobb mint a semmi! Nem veletlenul van 33%-od,mert gondolom mindenhova okoskodni probalsz a tudatlan hulyesegeddel,de elobb tanuld meg ertelmezni amit irunk es csak aztan fedd fel a tanulatlan butasagod,hogy meg ertelmezni se tudsz! Szep almokat! Es ha lehet,pontozza le mindenki ezt a 33%-ost,mert eskuszom meg egy ilyen ertetlen embert eletembe nem lattam!

2016. ápr. 9. 22:57
 80/93 anonim ***** válasza:
39%

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

mennyi ilyet linkeljek be ...ahelyett hogy engem osztasz olvassgass....

2016. ápr. 9. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!